Ρούλα Πισπιρίγκου: «Με εκβίασε, ήταν τρελή» δηλώνει ο πρώην σύντροφός της
1 month, 17 days ago
6

Άγνωστα περιστατικά απο τις κηδείες της Μαλένας και της Τζωρτζίνας – «Αν πάει ο Μάνος δίπλα της θα τα ομολογήσει όλα», ανέφερε η νυν σύντροφός του πρώην της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της

Για την σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και την ζωή της δίπλα στον Μάνο Δασκαλάκη, μίλησε ο πρώην σύντροφος της. Ο άντρας με τον οποίο η κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της είχε σχέση πριν παντρευτεί τον Μάνο, “έσπασε” τη σιωπή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μαζί με τη νυν σύζυγό του και περιέγραψαν άγνωστα περιστατικά από τις κηδείες της Μαλένας και της Τζωρτζίνας.

«Η σχέση μας κράτησε ενάμιση μήνα. Εκβίασε εμένα και τον κολλητό μου. Ήταν τρελή, δεν ήταν στα λογικά της, αυτό που ήθελε θα το είχε με τον τρόπο της, θα το έκανε και θα το είχε… Σκέφτηκα αμέσως ότι το έχει κάνει αυτή. Δεν πιστεύω ότι έκανε κάτι ο Μάνος. Και σε μια συζήτηση που είχα με τον Μάνο πριν από πέντε μέρες, μου είπε ότι έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του» είπε ο πρώην σύντροφος της Ρούλας.

Όσο για την ημέρα της κηδείας, ανέφερε: «Τελευταία φορά τους είδα μαζί στην κηδεία της Τζωρτζίνας. Έβλεπα πως δεν νοιαζόντουσαν για το παιδί που είχε πεθάνει, πιο πολύ τη Ρούλα για τον Μάνο δεν μπορώ να το πω αυτό. Τη Ρούλα όμως δεν την ένοιαξε τόσο πολύ η κηδεία».

«Απείλησαν κάποιον δικό μου, συγγενικό μου πρόσωπο. Η ίδια η Ρούλα πήρε συγγενικό μου πρόσωπο και το απείλησε», αποκάλυψε ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Επίσης μίλησε και η σύζυγος του πρώην συντρόφου της Ρούλας Πισπιρίγκου. “Ξέρω ότι είναι μια γυναίκα χειριστική, ερωτευμένη με τον άνδρα της. Αυτό δεν είναι έρωτας… Είναι εμμονική, τρελή… Αν πάει ο Μάνος δίπλα της, γιατί τώρα δεν είναι δίπλα της, θα τα ομολογήσει όλα. Έλεγε ότι της είχε κάνει μάγια η πεθερά της”.

Η γυναίκα είχε ανταλλάξει ακόμα λίγα μηνύματα μαζί της, όταν η Τζωρτζίνα νοσηλευτόταν στο νοσοκομείο Παίδων: “Ήταν τον Οκτώριο και βλέπω έχει κάνει μια ανάρτηση για το Αγλαϊα Κυριακού, ότι είχε ανέβει το παιδί για μια εξέταση. Και της στέλνω μήνυμα και της λέω “Καλησπέρα, μένουμε εκεί και είμαι πρόθυμη να σας φιλοξενήσω το παιδί να ξεκουραστεί” και μου στέλνει ένα μήνυμα “Όχι… Ήταν κάτι τυπικό, σε ευχαριστώ καληνύχτα”. Δεν μου έδωσε να καταλάβω ότι κάτι γίνεται σοβαρό με το παιδί. Μας διέγραψε από φίλους”.