Ρούλα Πισπιρίγκου: Με συγγενή του Μάνου η εξωσυζυγική της σχέση – «Την χτυπούσε με παρούσα την Τζωρτζίνα»
1 year, 11 months ago
6

Αποκαλύψεις για τα ενδοοικογενειακά της οικογένειας Δασκαλάκη – Επιβεβαίωσε στην κατάθεσή του ο Δασκαλάκης τις πληροφορίες πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση

Αποκαλύψεις που προσθέτουν νέα στοιχεία στην έρευνα για «ανίχνευση» χαρακτήρων, που σχετίζονται με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, έκανε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση με κοινό γνωστό της ίδιας και του Μάνου Δασκαλάκη, προσθέτοντας πως το τρίτο πρόσωπο ήταν συγγενής του Δασκαλάκη και εξ αγχιστείας με την προφυλακισμένη για την παιδοκτονία της Τζωρτζίνας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ήταν μια «συγγένεια που έγινε στην διαδρομή».

Δείτε βίντεο:

Σημείωσε μάλιστα πως η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου έγινε, χρονικά, πριν από την γέννηση της Ίριδας, η οποία πέθανε σε ηλικία λίγων μηνών, με τον Γρηγόρη Λέων να σημειώνει πως πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο και πως «οι δηλώσεις… δείχνουν τον δράστη του εγκλήματος».

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος είπε ακόμη πως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα τουλάχιστον τρεις φορές ενώπιον της μεγαλύτερης κόρης τους: «ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά».

Επιβεβαίωσε ο Δασκαλάκης τις πληροφορίες πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση

Λεπτομέρειες σχετικά με την σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και τις συνθήκες θανάτου της Ίριδας δίνει ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το STAR, ο Μάνος Δασκαλάκης, φέρεται να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες περί απιστίας της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Έφυγα από το σπίτι γιατί έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει έναν άλλον άντρα, πράγμα που μου επιβεβαίωσε και η ίδια» φέρεται να είπε.

Ο ίδιος δε, φαίνεται στην κατάθεσή του να λέει πως δεν είχε ζητήσει διαζύγιο αλλά είχε φύγει από το σπίτι. «Απλώς έφυγα από το σπίτι χωρίς να ανακοινώσω κάτι. Τέτοιου είδους ανακοίνωση έκανα αφού επήλθε ο θάνατος της Ίριδας», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.