Ρούλα Πισπιρίγκου: Προφυλακιστέα και για τους θανάτους Μαλένας- Ίριδας
1 year, 3 months ago
6

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την απολογία της για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ιριδας.

Δεύτερο ένταλμα προσωρινής κράτησης εκδόθηκε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου που κρίθηκε προφυλακιστέα και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα.

Η μαραθώνια απολογία της, σημαδεύτηκε από απρόοπτα, διακοπές και ένταση και ολοκληρώθηκε μετά από δύο ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της απόφασης.

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα ολοκλήρωσε σήμερα μετά τις 3 το μεσημέρι την απολογία της, που ξεκίνησε χθες το πρωί και διακόπηκε, καθώς η 34χρονη υπέβαλε χθες το απόγευμα αίτηση εξαίρεσης της Ανακρίτριας.

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που απέρριψε την αίτησή της σήμερα, η κατηγορούμενη μεταφέρθηκε ξανά στην Ευελπίδων και ολοκλήρωσε την απολογία της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Η 34χρονη είναι ήδη προσωρινά κρατούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας και η δίκη της έχει ξεκινήσει ενώπιον του ΜΟΔ και θα συνεχιστεί στις 31 Ιανουαρίου.