Ρούλα Πισπιρίγκου: Το άλλοθι που προσπάθησε να «χτίσει» όταν έμαθε για την κεταμίνη
2 years ago
6

Νέα στοιχεία επιβαρύνουν τη θέση της Ρούλας Πισπιρίγκου – Βρέθηκαν αναζητήσεις για φαρμακευτικές ουσίες στο κινητό της και στο τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας –  Πώς προσπάθησε να θολώσει τα νερά των αστυνομικών ερευνών όταν έμαθε για την κεταμίνη

«Καταρρέουν» τα επιχειρήματα και οι ισχυρισμοί της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας από τη συνεχιζόμενη έρευνα των ειδικών στο τάμπλετ του παιδιού, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας και η έρευνα αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί σε βάθος χρόνου.

Υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία καθώς βρέθηκαν αναζητήσεις για φαρμακευτικές ουσίες στο κινητό της Ρούλας και στο τάμπλετ της 9χρονης κόρης της πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας .Ειδικά, για το τάμπλετ του παιδιού της που φρόντισε να το θάψει μαζί με την Τζωρτζίνα και μάλιστα κάτω από το προσκέφαλο της 9χρονης ,εντοπίστηκαν αναζητήσεις έως και τρεις ημέρες πριν το θάνατο του παιδιού,στη συγκεκριμένη συσκευή ,στην google για θανατηφόρες ουσίες και με τη μορφή διαφημίσεων της google ήταν η κεταμίνη και παράγωγα αυτής . Μάλιστα, να υπενθυμίσουμε ότι τρεις μέρες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου βρισκόταν στο «Αγλαΐα Κυριακού» όπου και νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα.

Το άλλοθι που «έχτισε» η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν έμαθε για την κεταμίνη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν αρχικά άκουσε-πριν τη σύλληψή της -ότι βρέθηκε η κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα, μπήκε κατευθείαν στο κινητό της κι άρχισε να ψάχνει την ουσία κεταμίνη και τι μπορεί να προκαλέσει στον άνθρωπο. Πιθανότατα για να θολώσει τα νερά των αστυνομικών ερευνών , «έχτισε» ένα άλλοθι σκεπτόμενη πονηρά, ότι «τώρα που βγήκε η κεταμίνη θα αναζητήσουν τις δικές μου κινήσεις». Έμπαινε στη διαδικασία να ψάξει για κάθε τι που άκουγε στην τηλεόραση και αφορούσε σε πιθανές ουσίες και σκευάσματα που θα μπορούσαν να επιφέρουν το θάνατο στην Τζωρτζίνα. «Τι είναι αυτή η κεταμίνη, ψάξτε να βρείτε την κεταμίνη» ,έλεγε τότε, στους δημοσιογράφους , η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Φύλλο και φτερό» κάνουν το τάμπλετ της Τζωρτζίνας στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας ενώ γίνεται εκτενής έρευνα ώστε να δουν οι αστυνομικοί, αν από αυτό το τάμπλετ αποκαλυφθεί η πορεία της κεταμίνης.Τα στοιχεία είναι ενοχοποιητικά για την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου που δείχνουν να «δένουν» πολύ περισσότερο την υπόθεση.

Η κεταμίνη ανιχνεύθηκε και στα ούρα της Τζωρτζίνας

Την έρευνα για τη διαδρομή της κεταμίνης της μέχρι τη χορήγησή της στην 9χρονη συνεχίζουν οι Αρχές, έπειτα και από τη διάψευση του Ωνασείου νοσοκομείου ότι η ουσία δόθηκε στο κοριτσάκι κατά την επτάμηνη νοσηλεία του εκεί.Ένα ακόμη ιατροδικαστικό εύρημα -και αυτό είναι ότι και στα ούρα της Τζωρτζίνας -εκτός από το αίμα- ανιχνεύθηκε η nor κεταμίνη. Επί της ουσίας, αυτό σημαίνει ότι χορηγήθηκε πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι υποστηρίζει η 33χρονη μητέρα και κατάφερε μέχρι και να μεταβολιστεί, πριν τελικά σκοτώσει τη μικρή Τζωρτζίνα.

«Πότε θα κατατεθεί το αίτημα της αποφυλάκισής μου, για να επιστρέψω σπίτι» λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Παγώνει» το αίτημά της

«Πότε θα κατατεθεί το αίτημα της αποφυλάκισής μου,για να επιστρέψω σπίτι», ρωτά και ξαναρωτά η Ρούλα Πισπιρίγκου, τους δικηγόρους της, η οποία ελπίζει μέσα από τη φυλακή, ότι θα επιστρέψει σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα της αποφυλάκισης της 33χρονης γυναίκας «παγώνει» προσωρινά καθώς αναζητούνται τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά της υπεράσπισης και για να συνταχθεί είναι απαραίτητη η προσκόμιση πορίσματος τεχνικών συμβούλων. Κάποιος γιατρός ή εμπειρογνώμονας θα πρέπει να τεκμηριώσει το σενάριο το οποίο υποστηρίζει η κατηγορούμενη.Ότι δηλαδή η χορήγηση της μοιραίας δόσης κεταμίνης στο νοσοκομείο Παίδων έγινε από ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό.Η σύνταξη του πορίσματος εφόσον βρεθεί τεχνικός σύμβουλος αναμένεται να καθυστερήσει καθώς οι εξελίξεις και τα στοιχεία «τρέχουν»στη συγκεκριμένη υπόθεση.