Σάκης Αρναούτογλου: Αλλάζει ραγδαία ο καιρός – Πότε έρχονται τα χειρότερα
1 year, 9 months ago
6

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί ότι ο καιρός θα χειροτερέψει τις επόμενες ημέρες.

Για έντονα καιρικά φαινόμενα προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου τις επόμενες ημέρες, ενώ προειδοποίηση υπάρχει και από την Πυροσβεστική σχετικά με την κεραυνική δραστηριότητα των επόμενων ωρών.

Αναλυτικότερα, από το πρωί της Τρίτης θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες στον Θερμαϊκό, ενώ στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα, τη Μακεδονία έως και τις Κυκλάδες θα έχουμε συννεφιές.

Από το μεσημέρι και μετά η κακοκαιρία θα «επισκεφθεί» την ανατολική Μακεδονία, την Ήπειρο, την Στερεά και την Πελοπόννησο όπου θα σημειωθούν έντονες καταιγίδες. Στο Αιγαίο και την Κρήτη θα έχουμε ηλιοφάνεια, εκτός από τους ορεινούς όγκους.

Το βράδυ η αστάθεια θα έχει περιοριστεί και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια και μέσα στη μέρα στα ΒΔ του νομού θα έχουμε αστάθεια με βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη έως τα ξημερώματα της Τρίτης θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες και από το μεσημέρι και μετά θα περιοριστούν και θα εντοπίζονται στα ορεινά και στο εσωτερικό της κεντρικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 ως 26 βαθμούς.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Την Τετάρτη η μέρα θα ξεκινήσει καλά, αλλά από το μεσημέρι και μετά ο καιρός χειροτερεύει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ενώ δυνατές μπόρες θα έχουμε σε Θεσσαλία, Ήπειρο και άλλα σημεία στα βόρεια της χώρας.

Την Πέμπτη θα έχουμε βροχές στην Αττική, στην Πελοπόννησο και το νότιο Ιόνιο. Στα ΒΔ της χώρας θα έχουμε έντονα φαινόμενα και πολύ άστατο καιρό και οι άνεμοι θα στραφούν σε νότιοι.

Την Παρασκευή σχεδόν όλη τη μέρα θα έχει άστατο καιρό. Από την Αττική έως και τη βόρεια Ελλάδα θα έχουμε κακοκαιρία συνοδευόμενη από δυνατούς ανέμους. Υπάρχουν, δε, ενδείξεις ότι θα πέσει πολύ νερό.

in.gr