Σάκης Παπαδόπουλος για Καμμένο: Δεν ζήτησα ρουσφέτι, να γίνει μουσείο ένα πρώην στρατόπεδο ζήτησα
7 months, 25 days ago
6

Διαψεύδει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, οτι ζήτησε ρουσφέτι από τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο.

«Ένα αίτημα της κοινωνίας των Τρικάλων, ένα στρατόπεδο στην περιοχή μας να γίνει διαχρονικό ιστορικό μουσείο το οποίο το ζητά η δημοτική Αρχή και όλοι οι φορείς του νομού» του ζητησα δήλωσε στον Ρεαλ ΦΜ.«Του ζητήσαμε εδώ και πάνω από ένα χρόνο μία συνάντηση για να το προωθήσουμε και λέει ότι είναι ρουσφέτι» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Μα σημειωθεί οτι μιλώντας στην ΕΡΤ, ο  Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «φουκαρά από τα Τρίκαλα», που όπως είπε «ήρθε να μου ζητήσει ρουσφέτια αλλά του είπα αγόρι μου, φύγε, δεν κάνουμε πλέον ρουσφέτια και από τότε τα έχει βάλει μαζί μου».

Ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος προηγουμένως είχε δηλώσει οτι ο Πάνος Καμμένος δεν μπορεί να είναι υπουργός Αμυνας, μετά τις δηλώσεις του για την Συμφωνία των Πρεσπών, δήλωση που επανάλαβε και σήμερα:

«Είπα ότι εφόσον βάζει την προσωπική ατζέντα και την ατζέντα των ΑΝΕΛ στο προσκήνιο, πως δεν μπορεί να είναι και υπουργός Εθνικής Άμυνας… Επειδή ξέρω ότι θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, είχε μαζί του και πριν από δέκα μέρες, είχε υποσχεθεί ότι μέχρι τον Μάρτιο δεν θα έβαζε καινούργια ζητήματα, αλλά μόνον αυτά που αφορούν το πώς θα απαλύνουμε τον πόνο στα κοινωνικά στρώματα που υπέστησαν τα βάρη του μνημονίου και τα ζητήματα της κάθαρσης. Θεωρώ ότι αυτά πια πρέπει να διευκρινιστούν στη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό. Ο πρωθυπουργός έχει τη δυνατότητα μόνος του να κάνει τις επιλογές που θέλει για το υπουργικό συμβούλιο” σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.