Σάλος στις Σέρρες: Αστυνομικός ελέγχει κολυμβητή πριν βουτήξει για τον Σταυρό και οι πολίτες εξοργίζονται
15 days ago
6

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στις Σέρρες όταν αστυνομικός επέμενε να ελέγξει κολυμβητή που θα έπεφτε να πιάσει το Σταυρό τα Θεοφάνεια.

 

Ιδιαίτερα τα φετινά Θεοφάνεια και στις Σέρρες, με τους ελέγχους να συνεχίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή. Αποδοκιμασίες και χειροκροτήματα για τον αστυνομικό…

Αστυνομικός ελέγχει το άτομο που πέφτει να πιάσει το Σταυρό στο Λιμανάκι του Λιθοτόπου στην Κερκίνη του δήμου Ηράκλειας Σερρών. Ο κόσμος φωνάζει αλλά στη συνέχεια χειροκροτεί τον αστυνομικό. «Κάνουν τη δουλειά τους οι αστυνομικοί» απαντάει ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος, για να ακούσει διαμαρτυρίες από το ποίμνιο και μια φωνή να φωνάζει: «αντίχριστε, αντίχριστοι»!

Λίγο αργότερα ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος προτρέπει τους πιστούς να κάνουν το εμβόλιο και τονίζει πως θα πρέπει να ευχαριστούν την κυβέρνηση καθώς η φετινή χρονιά δεν είναι όπως η περσινή.

 

Κατά τα άλλα πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ο εορτασμός των Θεοφανίων στο λιμανάκι του Λιθοτόπου Σερρών. Η ρίψη του σταυρού έγινε με την συμμετοχή 3 κολυμβητών με νικητή τον Γρεασίδη Βασίλη από το Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Ο αγιασμός των υδάτων τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο και παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ηράκλειας και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του Δήμου που έδωσαν τις ευχές τους στον κόσμο.

enimerotiko.gr