Σάλος στο διαδίκτυο με τον Νίκο Ευαγγελάτο: Οργισμένες αντιδράσεις στο Twitter εναντίον του
2 years, 3 months ago
6

Νίκος Ευαγγελάτος: Μετά την χθεσινή τοποθέτηση του δημοσιογράφου για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε πολίτης ενάντια στον πρωθυπουργό, χρήστες στο Twitter άρχισαν να εναντιώνονται εις βάρος του.

 

Ιδιαίτερα επικριτικές είναι οι αντιδράσεις στο ελληνικό Twitter κατά του παρουσιαστή και δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου, όταν πολίτης έκανε παρέμβαση κατά την διάρκεια ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή του, για να στραφεί κατά του πρωθυπουργού με υβριστικό «σύνθημα».

Νίκος Ευαγγελάτος: Έντονες αντιδράσεις στο Twitter για τον δημοσιογράφο

Αν και σε προηγούμενες περιπτώσεις οι δημοσιογράφοι δεν έχουν αντιδράσει, ο Νίκος Ευαγγελάτος χθες, αφού έσπευσε να διακόψει την ζωντανή σύνδεση, χαρακτήρισε ως απαράδεκτη στάση τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Σε αυτήν την αντίδραση έρχεται να προστεθεί και η δήλωση για τον γνωστό τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς, τον οποίο, ο κ. Ευαγγελάτος χαρακτήρισε ως «ψεκασμένο». Απόρροια των δηλώσεων αυτών ήταν ο παρουσιαστής να βλέπει το όνομά του στα πρώτα trends και τις ύβρεις να στοχεύουν πλέον σε εκείνον…

 

Να σημειωθεί πως το hashtag με τον υβριστικό χαρακτηρισμό κατά του δημοσιογράφου βρίσκεται στην πρώτα θέση στα trends του Twitter.

 

Δείτε παρακάτω ορισμένα tweets:

 

enimerotiko.gr