Salt Bae: Χαμός με τις τιμές στο νέο του εστιατόριο στο Λονδίνο – Η viral απόδειξη των 1.812 λιρών
2 years, 6 months ago
6

Το νέο εστιατόριο του διάσημου σεφ Salt Bae στο Λονδίνο άνοιξε και έχει ήδη κάνει θραύση. Αν και το Nusr-Et Steakhouse στο Park Tower Hotel έχει γίνει πόλος έλξης για το κοινό λόγω της υψηλής αισθητικής διακόσμησης και του πρωτότυπου μενού, που προσφέρει, έχει προκαλέσει και πολλές αρνητικές αντιδράσεις λόγω των υψηλών τιμών των πιάτων… και όχι μόνο.

Η απόδειξη ενός πελάτη του εστιατορίου αξίας 1.812 λιρών έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και ο λόγος δεν είναι τα πιάτα, που επέλεξε, αλλά οι τιμές, οι οποίες ακόμα και στα αναψυκτικά, είναι στα ύψη.

«44 λίρες για 4 Red Bull;», αναρωτιούνται οι χρήστες στο διαδίκτυο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο τιμοκατάλογος του εστιατορίου έχει προκαλέσει πολλές αρνητικές αντιδράσεις, καθώς το κοινό υποστηρίζει ότι πάντα πρέπει να υπάρχει μία λεπτή γραμμή, που να ξεχωρίζει την ποιότητα από την απληστία, ενώ επίσης πολλοί κάνουν λόγο για έναν «υπερτιμημένο» σεφ, ο οποίος κέρδισε δόξα μέσα από ένα απλό κόλπο που χρησιμοποιεί για να αλατίσει το φαγητό.

Οι χρήστες του Twitter όπως ήταν αναμενόμενο, δεν άφησαν ασχολίαστο το στιγμιότυπο με την απόδειξη και φρόντισαν όχι μόνο να καταθέσουν την άποψή τους, αλλά να «δικάσουν» τον Salt Bae. Από το «άγρυπνο μάτι» τους δεν ξέφυγε φυσικά, και η διάσημη σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, η μπριζόλα ενός κιλού καλυμμένη με φύλλα χρυσού, της οποίας η τιμή ανέρχεται στις 700 λίρες, αναφέροντας πως ακόμα και η πτήση προς Λονδίνο είναι πιο οικονομική από το συγκεκριμένο πιάτο.

nusrey

Βέβαια, ο διάσημος Τούρκος σεφ έχει αποδείξει πολλές φορές τόσο ότι δεν επηρεάζεται από την κακή κριτική όσο και το ότι «η κουζίνα του αξίζει τα λεφτά της».