Σέριφος: Σοκάρει η 23χρονη που κατήγγειλε βιασμό από δύο άνδρες σε παραλία
1 year, 8 months ago
6

Την απόλυτη φρίκη βίωσε μια κοπέλα 23 χρονών στο νησί της Σερίφου.

Ηκοπέλα κατήγγειλε τον βιασμό της σε παραλία της Σερίφου, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές αναφορές, δράστες είναι δύο άνδρες ξένης καταγωγής οι οποίοι αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δράστες να έριξαν κάτι στο ποτό της προκειμένου εκείνη να μην είναι σε θέση να αντισταθεί.

Η καταγγελία έγινε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού το πρωί της Τετάρτης (29/7) με την 23χρονη να αναφέρει πως ο βιασμός έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Μάλιστα, η κοπέλα φέρεται να είχε αναρτήσει στο Instagram λίγες ώρες μετά κι ένα story με όλες τις λεπτομέρειες. «Ο ένας με βίαζε και ο άλλος προσπαθούσε να με ηρεμήσει», φέρεται να έγραψε, «θυμάμαι να με τραβάνε από τα χέρια στην παραλία».

Στην ανάρτηση της αυτή, η οποία στη συνέχεια φέρεται να αναδημοσιεύτηκε από φίλες της, η 23χρονη -σύμφωνα πάντα με όσα αναρτήθηκαν στα social media- περιγράφει τον βιασμό της.

«Ήμουν έξω για ποτό στο λιμάνι του νησιού, έχοντας καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ μέχρι την ώρα που έφτασα στο μαγαζί κι έκατσα να πιω ένα ποτό. Δυο άτομα φαίνεται να έριξαν κάτι στο ποτό μου, όταν άρχισα να χάνω την αίσθηση του τι συμβαίνει. Τα δυο άτομα με πήραν από το μαγαζί και με πήγαν σε μια απομονωμένη παραλία, δεν θυμάμαι πως με παρέσυραν ως εκεί, θυμάμαι να με κρατάει το ένα από τα δυο άτομα και να με βιάζει, ενώ το άλλο άτομο μου κράταγε τα χέρια και προσπαθούσε να με ηρεμήσει. Το αμέσως επόμενο πράμα που θυμάμαι είναι να με τραβάνε από τα χέρια στην παραλία και εγώ να προσπαθώ να τρέξω αλλά να μην τα καταφέρνω και εκείνοι να με πιάνουν και να με κρατάνε ξανά. Κάποια στιγμή συνεννοήθηκαν σε άλλη γλώσσα μάλλον να με αφήσουν και όταν άρχισα να τρέχω βρήκα μια παρέα και τους είπα πως με κυνήγαγαν δυο άτομα, αλλά εκείνοι φαίνονταν να είναι μεθυσμένοι, οπότε δεν ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα και με πήγαν απλά σπίτι μου. Τα δυο άτομα μίλαγαν άλλη γλώσσα».

 

real.gr