Σeξουαλική κακοποίηση 4χρονου στην Πετρούπολη – Ελεύθερος με όρους ο νηπιαγωγός
2 years, 4 months ago
6

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και να μην προσεγγίζει το νηπιαγωγείο που φέρεται να τελέστηκε το περιστατικό, αφέθηκε μετά την απολογία του ο νηπιαγωγός, ο οποίος κατηγορείται πως παρενόχλησε ένα τετράχρονο αγόρι στην περιοχή της  Πετρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ενώπιον της ανακρίτριας αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται.

Τι λέει η δικηγόρος του

Μέσω της συνηγόρου του, η οποία μίλησε την Τετάρτη στο MEGA, ο νηπιαγωγός αρνείται κατηγορηματικά όλα όσα του αποδίδονται, δίνοντας βάση σε στοιχεία που -όπως ισχυρίζεται- τον αθωώνουν.

«Η ιατροδικαστική έκθεση είναι απόλυτα καθαρή και, αντιστοίχως, το πόρισμα του ειδικού παιδοψυχολόγου που έχει εξετάσει το παιδί είναι ότι υπάρχει μία πλήρης σύγχυση μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας στο μυαλό του παιδιού» σημείωσε η δικηγόρος του νηπιαγωγού, Έφη Λακμέτα.

«Έχουν καταρριφθεί πλήρως οι ισχυρισμοί και οι καταθέσεις των γονέων, είναι πλήρως αντιφατική η κατάθεση του παιδιού με την κατάθεση των γονέων και από την πρώτη στιγμή, είναι όλοι οι γονείς και το προσωπικό υπέρ του ανθρώπου που καταγγέλλεται και θα καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης γονείς συμμαθητών του παιδιού» πρόσθεσε η δικηγόρος του νηπιαγωγού.