Σφακιανάκης: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρύβει πάρα πολλά» – Ο «άσος στο μανίκι» της Αστυνομίας
1 year, 11 months ago
6

Ο στρατηγός ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας μίλησε για την τραγική υπόθεση της Πάτρας.

Για την τραγική υπόθεση της Πάτρας και τη στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε ο Μανώλης Σφακιανάκης, στρατηγός ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας.

Χαρακτήρισε «στάση εκ του πονηρού» αυτή της μητέρας, ενώ σημείωσε ότι έρχονται εξελίξεις.

«Η στάση που βλέπω εγώ, είναι στάση εκ του πονηρού. Μία στάση που κρύβει πάρα πολλά. Πιστεύω ότι αυτά που έχουμε δει είναι σταγόνα στον ωκεανό», είπε χαρακτηριστικά για τις κατηγορίες που βαραίνουν τη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα.

Μάλιστα, αναφερόμενος στην πορεία των ερευνών, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι έχει γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου από την ανακρίτρια, κάτι που σημαίνει ότι «βγάζουν δηλαδή όλα τα δεδομένα από κινητά, τάμπλετ και στικάκια, που θα δείξουν τι συνομιλίες έχουν γίνει. Μέσα από τις εταιρείες τηλεφωνικής επικοινωνίας, θα πάρουν όλες τις συνομιλίες που έχουν γίνει για ένα χρόνο».

Παρόλα αυτά, τόνισε ότι η Αστυνομία κρύβει έναν «άσο στο μανίκι» και πρόκειται για τα social media, καθώς δεν υπάρχει περιορισμός στα αρχεία που μπορούν να ανασύρουν οι αρχές.

«”Άσος στο μανίκι” τα κοινωνικά δίκτυα, εκεί το βάθος είναι μεγάλο και η έρευνα θα πάει από την στιγμή που η συγκεκριμένη κυρία δημιούργησε τον λογαριασμό. 10, 12, 14 χρόνια; Μέχρι τότε θα πάει», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας.

in.gr