Σεισμός στη Σάμο: Κατεδαφίστηκε το οίκημα που καταπλάκωσε την Κλαίρη και τον Άρη
3 years, 4 months ago
6

Κατεδαφίστηκε το πρωί της Παρασκευής το οίκημα όπου βρήκαν τραγικό θάνατο, η 15χρονη Κλαίρη και ο 17χρονος Άρης στο σεισμό των 6,7 Ρίχτερ που χτύπησε τη Σάμο τον Οκτώβριο.

Στο σημείο βρέθηκαν οι τραγικοί γονείς καθώς και η δημοτική Αρχή.

Αγκαλιασμένοι στον θάνατο ο Άρης και η Κλαίρη

Πέρασε ένας μήνας από τον φονικό σεισμό στη Σάμο κι ακόμη όλη η Ελλάδα θρηνεί τα δύο άτυχα, ανήλικα παιδιά που έφυγαν από τη ζωή τόσο άδικα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων την ημέρα του σεισμού τα δύο παιδιά είχαν φύγει από το σχολείο και επέστρεφαν στα σπίτια τους όταν πέρασαν από το συγκεκριμένο στενό δρόμο τον οποίο χρησιμοποιούσαν σχεδόν καθημερινά.

Οι ιδιες μαρτυρίες πιθανολογούν ότι την ώρα της σεισμικής δόνησης ο 17χρονος μαθητής αγκάλιασε τη 15χρονη φίλη του για να την προστατεύσει χωρίς όμως να φανταστεί ότι πάνω από το κεφάλι τους παραμόνευε ο θάνατος.

Το στοιχείο που έκανε ακόμα πιο τραγικό το θάνατο του 17χρονου μαθητή είναι ότι ο πατέρας του γνωστός δημοσιογράφος του νησιού ενημέρωνε και τα Αθηναϊκά Μέσα για όλες τις εξελίξει μη γνωρίζοντας όμως ότι ο πολυαγαπημένος του γιος ήταν το ένα από τα δύο θύματα του εγκέλαδου.

protothema.gr