«Σκάστε, σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες» – Το μήνυμα της θείας του 20χρονου φοιτητή που σώθηκε από το πρώτο βαγόνι
1 year, 26 days ago
6

Ένας 20χρονος φοιτητής από τον Βόλο είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του Intercity 62 το οποίο συγκρούστηκε το βράδυ της Τρίτης με εμπορική αμαξοστοιχία. Οι φοιτητής που ταξίδευε με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει βρισκόταν μαζί με άλλους φοιτητές στο καμένο βαγόνι – κυλικείο – αμέσως μετά την σύγκρουση εκτοξεύθηκε στα χωράφια. Σύμφωνα με πληροφορίες εκεί τον εντόπισαν οι διασώστες χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και τώρα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η θεία του 20χρονου φοιτητή από το Βόλο, που ήταν ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι του επιβατηγού τρένου, που συγκρούστηκε στα Τέμπη με εμπορική αμαξοστοιχία, συγκλόνισε τους πάντες με το μήνυμά της μέσα από το Facebook.

Ο φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων – Μηχανικών του ΑΠΘ δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο 20χρονος φέρεται να εκτοξεύτηκε στα χωράφια μετά την τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Εκεί τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του οι διασώστες και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου παλεύει για να σωθεί.

Η θεία του 20χρονου έγραψε στην σελίδα της στο Facebook: «Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες…». Η θεία του φοιτητή, γνωστή επιχειρηματίας, Όλγα Γεωργιάδη έγραψε επίσης «Η Παναγιά μαζί του» με φίλους και γνωστούς να στέκονται στο πλευρό της οικογένειας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.