Σκαβενίτης: Σε λειτουργία το ηλεκτρονικό κατάστημα- Οι περιοχές που καλύπτει
3 years, 5 months ago
6

Πρεμιέρα για το eMarket της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης. Ποιο είναι το ελάχιστο κόστος παραγγελίας και ποιες οι ώρες παράδοσης.

Πρεμιέρα σήμερα Κυριακή για το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης. Η σελίδα sklavenitis.gr παύει μετά από 20 και πλέον χρόνια να είναι “υπό κατασκευή” δίνοντας την θέση της στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας. Υπενθυμίζεται ότι από το πρώτο lockdown εξαιτίας του κορονοϊού η Σκλαβενίτης είχε συνεργαστεί με την e-food για την διανομή ενός μεγάλου αριθμού προϊόντων της ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί και η εξαγορά των caremarket που από σήμερα έχουν αναστείλει την λειτουργία τους διοχετεύοντας τους χρήστες στην σελίδα του eMarket της Σκλαβενίτης.

Σκαβενίτης: Σε λειτουργία το ηλεκτρονικό κατάστημα- Οι περιοχές που καλύπτει

Ποιες περιοχές εξυπηρετεί το eMarket της Σκλαβενίτης

Όπως συνέβη και στην περίπτωση της συνεργασίας με το e-food η συνεργασία ξεκίνησε σταδιακά από την Αττική και σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο από τις επτά το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Σκαβενίτης: Σε λειτουργία το ηλεκτρονικό κατάστημα- Οι περιοχές που καλύπτει

Προς το παρόν το eMarket της Σκλαβενίτης φιλοξενεί όλες τις κατηγορίες ειδών ευρείας κατανάλωσης που συναντάει κάποιος και στα φυσικά καταστήματα εκτός από τα είδη bazaar (ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, εποχικά και ηλεκτρικά είδη, παιχνίδια, είδη βιβλιοχαρτοπωλείου κλπ) τα οποία σύμφωνα με την εταιρεία θα ενταχθούν σύντομα.

Σκαβενίτης: Σε λειτουργία το ηλεκτρονικό κατάστημα- Οι περιοχές που καλύπτει

Σε αντίθεση με άλλες αλυσίδες δεν υπάρχει χαμηλότερο κόστος παραγγελίας. Στις αγορές άνω των 30 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν ενώ στις χαμηλότερης αξίας υπάρχει χρέωση 2 έως 6 ευρώ η οποία υπολογίζεται βάσει χιλιομετρικής απόστασης από το Κέντρο Διανομής έως τον τόπο παράδοσης. Στην παραγγελία του κάθε καταναλωτή εμφανίζεται το ακριβές ποσό της χρέωσης. Οι τιμές είναι οι ίδιες με τα φυσικά καταστήματα όπως και οι τρόποι πληρωμής. Δηλαδή ο καταναλωτής μπορεί να πληρώσει με τους ίδιους τρόπους που θα πλήρωνε και σε ένα κατάστημα της αλυσίδας (μετρητά, κάρτα, δωροεπιταγές, κουπόνια Ticket Restaurant κ.α.).

Σε επικοινωνία που είχε το News24/7 με την αλυσίδα σημειώθηκε ότι η λειτουργία είναι δοκιμαστική και περιορισμένη γεωγραφικά και ότι το eMarket της Σκλαβενίτης θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία εντός του πρώτου τριμήνου του 2021.

News247.gr.