Σκουρλέτης για Καμμένο: Κάνει μεγάλο λάθος και ξεφεύγει από κάποια όρια
10 months, 29 days ago
6

Αιχμηρή απάντηση από τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη στα όσα είπε το πρωί της Δευτέρας ο κυβερνητικός εταίρος και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στην ΕΡΤ.

«Ο κ. Καμμένος αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει διευκρινίσεις και να πει ότι εκφράζει προσωπικές απόψεις. Την ευθύνη της εξωτερικής πολιτικής την έχει ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών και είναι θετικό ότι το είπε», σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι «παραμένει ως πολιτικό ζήτημα η διαφωνία του για το Μακεδονικό και φτάνει στο σημείο να λέει ότι θα άρω την εμπιστοσύνη μου στην κυβέρνηση. Είναι αντιφατικό αυτό που λέει», υπογράμμισε, αφού ο ίδιος ο Π. Καμμένος είπε ότι αυτή η κυβέρνηση συγκροτήθηκε η κυβέρνηση στη βάση της εξόδου από τα μνημόνια και της καταπολέμησης της διαπλοκής.

«Πώς ερχεσαι και υπονομεύεις και λες ότι θα τη ρίξω πριν ολοκληρώσει τον κύκλο της; Είναι μεγάλο πολιτικό λάθος. Αυτά ξεφεύγουν από κάποια όρια», επεσήμανε.

Παράλληλα ανέφερε ότι «υπάρχει πλειοψηφία για ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών και πλειοψηφία για να μη χάσει η κυβέρνηση την ψήφο εμπιστοσύνης».