Σμύρνη – Μυτιλήνη: Με ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους το πρώτο δρομολόγιο
1 year, 9 months ago
6

Ταξιδιωτικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι βρίσκονταν στο καταμαράν που πραγματοποίησε το πρώτο ταξίδι από τη Σμύρνη στη Μυτιλήνη, το οποίο διήρκησε 2 ώρες και 15 λεπτά και, όπως δήλωσαν, ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο.

Λίγο μετά τις 12.30 χθες Παρασκευή έφτασε στο λιμάνι της Μυτιλήνης το καταμαράν 400 θέσεων της ναυτιλιακής εταιρείας Izdeniz που ανήκει στον δήμο της Σμύρνης και, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα πραγματοποιεί δυο δρομολόγια την εβδομάδα κάθε Παρασκευή και Κυριακή με τιμή εισιτηρίου με επιστροφή 85 ευρώ.

Ιδιαίτερα ευχάριστο

Το πρώτο δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Ιουλίου.

Στο χθεσινό ταξίδι επιβάτες ήταν 17 ταξιδιωτικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι, οι οποίοι δήλωσαν στην κάμερα του «Ν» ότι διήρκησε 2 ώρες και 15 λεπτά και ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο.

Αναφέρθηκαν για τη σημασία της προσπάθειας Μυτιληνιοί και Τούρκοι πράκτορες αναφέρθηκαν στη σημασία της προσπάθειας και, όπως είπαν, σχεδιάζουν ελκυστικά πακέτα διακοπών με προορισμούς και διαδρομές εντός του νησιού.

Αρκετοί από τους τούρκους πράκτορες έχουν έρθει στη Λέσβο και στο παρελθόν και τόνισαν ότι είναι πολύ σημαντικό που συνδέεται το νησί απευθείας με τη Σμύρνη χωρίς να χρειάζεται κανείς να ταξιδέψει έως το Αϊβαλί.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο