Σοκ στη Μαγνησία: 50χρονος ασελγούσε στην 12χρονη ανιψιά του
21 days ago
6

Η σοβαρή υπόθεση έρχεται στο φως, μετά από εκμυστηρεύσεις της μαθήτριας στην κοινωνική λειτουργό του σχολείου και σύντομα αναμένεται η δικογραφία της Εισαγγελίας.

Νέο σοκ στη Μαγνησία από την είδηση ότι ένας 50χρονος άνδρας ασελγούσε επί έναν χρόνο, ίσως και περισσότερο στην ηλικίας 12 χρόνων ανιψιά του, μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου.

Η υπόθεση γνωστοποιήθηκε στην Εισαγγελία την περασμένη Πέμπτη από κοινωνικό λειτουργό του σχολείου, το οποίο βρίσκεται στην περιφέρεια της Μαγνησίας, άμεσα ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση και εξέταση του παιδιού από παιδοψυχολόγο και παραγγέλθηκε επείγουσα προκαταρκτική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας θα κληθεί να καταθέσει και ο φερόμενος ως δράστης τις επόμενες μέρες.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας magnesianews, αναφέρουν ότι από την ιατροδικαστική εξέταση υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ασέλγειας κατ’ εξακολούθηση, ενώ παράλληλα διεξάγεται και κοινωνική έρευνα στο οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης, ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε παραμέληση του παιδιού.

Η σοβαρή υπόθεση έρχεται στο φως, μετά από εκμυστηρεύσεις της μαθήτριας στην κοινωνική λειτουργό του σχολείου και σύντομα αναμένεται η δικογραφία της Εισαγγελίας με τον φάκελο της υπόθεσης και τις καταθέσεις, προκειμένου να απαγγελθούν διώξεις κατά του φερόμενου ως βιαστή, που ανήκει στο οικογενειακό περιβάλλον.