Σοκάρει η ανάρτηση που έκαναν οι δίδυμες αδερφές στα social media λίγο πριν τραγωδία: «Ίσως φτάσουμε κάποτε… ποτέ ξανά με αυτό το τρένο» (upd) Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας
1 year, 1 month ago
6

(Ανανέωση, αρχικό κείμενο 12:50) Δεν έχουν τέλος τα ντοκουμέντα για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη το οποίο στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους μέχρι στιγμής αφού υπάρχουν σακούλες με ανθρώπινα μέλη τα οποία δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Κάθε ιστορία που κρύβεται πίσω από κάθε θύμα συγκλονίζει.

Ανάμεσα στα αδικοχαμένα θύματα του Intercity βρίσκονται και οι δίδυμες φοιτήτριες μαζί με την ξαδέρφη τους, η Θώμη, η Χρυσή και η Αναστασία Πλακιά, με καταγωγή από το Καστράκι Μετεώρων, ηλικίας 20 και 19 ετών αντίστοιχα.

Πρόκειται για μία οικογένεια που το 2018 μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι έχασε πέντε ακόμα άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον της.

Τα κορίτσια ταξίδευαν πρώτη φορά με το τρένο, και είχαν αγανακτήσει με τις καθυστερήσεις για αυτό και σχολίαζαν στα social media. Πού να ήξεραν ότι η μοίρα τους θα γραφόταν στα Τέμπη.

Οι αναρτήσεις τους προκαλούν ανατριχίλα: «Ίσως φτάσουμε κάποτε…»«Φίλε, με τρένο ποτέ ξανά».

Αυτές είναι κάποιες από τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκαναν οι δύο δίδυμες αδερφές και η ξαδέρφη τους που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη και πραγματικά σοκάρουν!

  

O 28χρονος Νίκος που καθόταν στο τέταρτο βαγόνι του τρένου είπε ότι «θυμάμαι τα τρία κορίτσια που μπήκαν, άφησαν τις βαλίτσες τους δίπλα σε εμάς».

Σύμφωνα με τον ίδιο τα τρία κορίτσια, είπαν «πάμε στο κυλικείο να κάτσουμε μέχρι να αδειάσει κάτι» γιατί, όπως είπε, δεν είχαν κάπου να κάτσουν.

Ο θείος των κοριτσιών συγκλονισμένος δήλωσε: «Ήρθαν για τις Απόκριες και τις πήγε ο πατέρας τους μέχρι το τρένο για να ταξιδέψουν για Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς η μοίρα τους γράφτηκε στα Τέμπη και τελειώσανε. Δεν ξέρουμε… καήκανε; Όλες τις φορές τις πήγαινε ο πατέρας ή ο θείος τους».

Η Χρύσα Πλακιά

Η Αναστασία Πλακιά

 pronews.gr