Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση: Ο δολοφόνος χτύπησε τη Γαρυφαλλιά, την έσυρε και την έριξε ζωντανή στη θάλασσα
2 years, 4 months ago
6

Στοιχεία-σοκ από την ιατροδικαστική έκθεση έρχονται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς απολογείται ενώπιον του ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 30χρονος τη χτύπησε, την έσυρε και την έριξε από τον γκρεμό για να καταλήξει ζωντανή μέσα στο νερό.

Όπως μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του Realfm 97,8 Μαρίνος Αλειφέρης στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, οι κακώσεις που είχε το θύμα στο πρόσωπο και το κεφάλι προήλθαν από τα χτυπήματα που της προκάλεσε ο 30χρονος. Δηλαδή η 26χρονη γρονθοκοπήθηκε. Σε ό,τι αφορά τα σημάδια από γδάρσιμο στην πλάτη αυτά προήλθαν από τα βράχια.

Όπως προκύπτει δηλαδή από την ιατροδικαστική έκθεση, επιβεβαιώνονται πλήρως οι πληροφορίες ότι ο 30χρονος γρονθοκόπησε την Γαρυφαλλιά, την έσυρε στα βράχια και στη συνέχεια την έριξε στη θάλασσα ενώ ήταν ακόμη ζωντανή με αποτέλεσμα η 26χρονη να βρει φρικτό θάνατο από πνιγμό.

Το άγριο έγκλημα στη Φολέγανδρο ξυπνά μνήμες από την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο με τις δύο δολοφονίες να παρουσιάζουν πολλά κοινά στοιχεία.

enikos.gr