Σπάνιο περιστατικό στο… Διδυμότειχο:Βρήκε πορτοφόλι με 3.200 ευρώ και το παρέδωσε στην αστυνομία
1 year, 7 months ago
6

Μια σπουδαία πράξη, που αξίζει πολλές περισσότερες χιλιάδες ΜΠΡΑΒΟ από τα 3.200 ευρώ που περιείχε το πορτοφόλι το οποίο βρήκε στο δρόμο, έκανε χθες στο Διδυμότειχο ένας 35χρονος από το χωριό Ασπρονέρι της περιοχής.

Ο κάτοικος του Ασπρονερίου, δεν σκέφθηκε όμως ούτε στιγμή να κρατήσει το πορτοφόλι και το παρέδωσε αμέσως στην αστυνομία, για να δεχθεί τα συγχαρητήρια των αστυνομικών, οι οποίοι λίγο αργότερα εντόπισαν το κάτοχο του. Πρόκειται μάλιστα για… κοντοχωριανό του 35χρονου, από το απέναντι χωριό Σαύρα Διδυμοτείχου, ο οποίος είναι μετανάστης στο εξωτερικό και ήρθε για διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Είχε αυτό το αρκετά μεγάλο ποσό στο πορτοφόλι, όπως εξήγησε αργότερα γεμάτος χαρά και ανακούφιση στους αστυνομικούς, επειδή θα πήγαινε να πληρώσει κάποια έπιπλα που αγόρασε για το σπίτι του στο χωριό και δεν κατάλαβε πότε και πως του έπεσε το πορτοφόλι.

Μάλιστα αμέσως έδωσε ένα ποσό, πολύ μεγαλύτερο από τα νόμιμα εύρετρα, στον άνθρωπο που έκανε αυτή την σπουδαία και άξια συγχαρητηρίων πράξη ανθρωπιάς. Αυτός στην αρχή αρνιόταν να τα δεχθεί, γιατί όπως έλεγε δεν έκανε παρά το σωστό. Όμως ο κάτοχος του πορτοφολιού επέμενε και τελικά πήρε τα χρήματα.