Σπίτι Χωρίς Μεσίτη – Το γκρουπ που σου βρίσκει σπίτι στις καλύτερες τιμές
3 years, 1 month ago
6

Στην δύσκολη εποχή που περνάμε, το σπίτι έχει γίνει νούμερο ένα προτεραιότητα για όλους μας , καθώς πλέον αποτελεί τον χώρο που στεγαζόμαστε, εργαζόμαστε, ξεκουραζόμαστε, διασκεδάζουμε. Περνάμε όλη μας την καθημερινότητα σε ένα σπίτι.

Οι ανάγκες πολλές και αυξημένες καθώς τα νέα δεδομένα άλλαξαν τη μέση χρήση που όλοι μας κάναμε καθώς και τον χρόνο που περνάμε εκεί. Οι τιμές αγοράς και ενοικιάσεων παραμένουν στα ύψη και η αγορά φαίνεται να έχει παγώσει εν αναμονή εξελίξεων.

Το γκρουπ Σπίτι χωρίς Μεσίτη έρχεται να βοηθήσει αφιλοκερδώς τα μέλη του να βρούν το σπίτι των ονείρων τους και για αυτούς που πουλάνε και ενοικιάζουν τον νέο ιδιοκτήτη. Το βασικό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου γκρουπ είναι οτι δεν επιτρέπει τη συμμετοχή μεσιτών , οι οποίοι με τις τσουχτερές αμοιβές τους (2-6% επί της τιμής πώλησης ή ένα με δύο ενοίκια) αποτελούν ένα δυσβάστακτο κόστος για τους περισσότερους.

Ηδη η σελίδα έχει 52 χιλιάδες μέλη και ανεβαίνει σταθερά. Για να γίνεται μέλη μπορείτε να κλικάρετε στο παρακάτω Link και να αιτηθείτε την συμμετοχή σας στο γκρουπ.

https://www.facebook.com/groups/587430195526306