Σπίτι με το MEGA: Επέστρεψε δυναμικά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε μια υπέροχη βραδιά
3 years, 2 months ago
6

Το «Σπίτι με το ΜΕGA» επέστρεψε δυναμικά το 2021 με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να χαρίζει ένα χορταστικό πρόγραμμα στους τηλεθεατές του μεγάλου καναλιού.

Ο τραγουδοποιός σε μια σπάνια τηλεοπτική συναυλία ερμήνευσε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες και έστειλε ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στον κόσμο.

Στην περίοδο της παρατεταμένης καραντίνας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσουμε ένα υπέροχο Σαββατόβραδο.

«Νιώθω τόσο όμορφα που θα τα πούμε απόψε μέσα από το Σπίτι με το ΜEGA. Απόψε θα γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά παρά τις αποστάσεις που έχουμε κρατήσει. Δοκιμαστήκαμε όλοι και ακόμη δοκιμαζόμαστε. Τώρα όμως φαίνεται αχνά η ελπίδα και πάνω σε αυτή θα κρατηθούμε όλοι μαζί. Είμαστε όλοι πάνω στο ίδιο καράβι.

Η μουσική δεν πρόδωσε ποτέ κανέναν. Ας την αφήσουμε λοιπόν να λειτουργήσει μέσα μας παρηγορητικά και καθησυχαστικά. Θα τραγουδήσουμε τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Θα υποδεχτούμε καλλιτέχνες που έχουν σημαδέψει με την παρουσία τους το ελληνικό τραγούδι». Με αυτά τα λόγια ο τραγουδοποιός καλωσόρισε τους φίλους σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά.

Σάρωσε στα social media

Το «ραντεβού» του Σαββάτου φαίνεται πως έλλειψε στους τηλεθεατές του Μεγάλου Καναλιού και αυτό γίνεται ξεκάθαρο αφού πριν καλά καλά ξεκινήσει η μεγάλη βραδιά, το #SpitiMeToMega είχε σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση των ελληνικών trends στο Twitter.

Σε μια περίοδο που τα πάντα είναι κλειστά και η διασκέδαση μοιάζει με μακρινή ανάμνηση, το MEGA μας δίνει την ευκαιρία να καθίσουμε… με τις πιτζάμες μας πρώτο τραπέζι πίστα και να απολαύσουμε μεγάλους καλλιτέχνες, όπως τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Τα μηνύματα στα social media ήταν αποθεωτικά, με τους χρήστες να αναφέρονται τόσο στις ερμηνείες του μεγάλου τραγουδιστή, όσο και στην μεγάλη επιστροφή της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA».

Δείτε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σήμα κατατεθέν ο δίσκος «Κρυφό φιλί»

Αγαπημένα κομμάτια του κοινού επέλεξε για την εκπομπή στο «Σπίτι με το MEGA» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Καπνός», σε μουσική Δημήτρη Τσούκα και στίχους Ελεάνας Βραχάλη και «Εκδρομή» σε μουσική δική του και στίχους πάλι της Ελεάνας Βραχάλη.

Και τα δύο κομμάτια είναι μεγάλες επιτυχίες του τραγουδοποιού από τον δίσκο «Κρυφό φιλί» του 2002.

Πρόκειται για ένα δίσκο ορόσημο για την καριέρα του καλλιτέχνης καθώς είναι η ολοκληρωμένη δουλειά του αλλά και αυτή που καθιέρωσε στο ελληνικό κοινό.

Το «Κρυφό φιλί» έγινε τριπλά πλατινένιο και περιείχε εκτός από τον «Καπνό» και την «Εκδρομή» το «Είσαι εδώ», το «Το σ’αγαπώ» και την επανεκτέλεση του «Πάρτι».

Στη συνέχεια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ερμήνευσε δύο ακόμα τραγούδια από τον εμβληματικό δίσκο.

«Δεν έχω χρόνο» σε στίχους Μαριανίνα Κριεζή και μουσική του ίδιου του Χατζηγιάννη, από ένα δίσκο που οι περισσότεροι Έλληνες έχουν στην δισκογραθήκη τους.

Από την ίδια δουλειά και το «Χωρίς αναπνοή» σε στίχους Ελένη Ζιώγα και μουσική και εδώ δική του.

Όλες οι μεγάλες του επιτυχίες

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και ξεσήκωσε τους τηλεθεατές με τις μοναδικές επιτυχίες του.

Τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, κομμάτια που κάνουν το κοινό να παραληρεί σε κάθε του συναυλία.

Το «Για σένα» από την «Ακατάλληλη σκηνή» είναι σίγουρα ένα από αυτά. Από το 2004 και σε στίχους της μόνιμης συνεργάτιδας του Ελεάνας Βραχάλη το κομμάτι αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Όπως και το «Όλα ή τίποτα» σε στίχους Νίκου Μωραΐτη από τον δίσκο «Φίλοι κι εχθροί» του 2006.

Μια υπέροχη μπαλάντα από το 2011 ερμήνευσε στη συνέχεια της εκπομπή στο «Σπίτι με το MEGA» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Το «Πλάι πλάι» σε δική του μουσική και στίχους του Νίκου Γρίτση. Αμέσως μετά «Κάτι δυνατό» στο ίδιο μελωδικό ύφος.

«Δεν θέλω άλλο κάτι πλευρές μου σκοτεινές» στους εξαιρετικούς στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια από το 2013 και τον δίσκο «Η αγάπη δυναμώνει».

«Κάτι δυνατό», «Τίτλοι τέλους», «Η αγάπη μου μένει» και… «Ανάποδα» ακολούθησαν.

Σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια το «Κάτι δυνατό» συμπεριλήφθηκε κι αυτό στο άλμπουμ «Η αγάπη δυναμώνει».

Ενώ οι «τίτλοι τέλους» αγαπήθηκαν από τον δίσκο «Παράξενη γιορτή».

Μοναδικές συναντήσεις επί σκηνής

Από τη βραδιά του Μιχάλη Χατζηγιάννη δεν θα μπορούσαν να λείπουν αγαπημένοι του φίλοι.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Γιώργος Νταλάρας και η Κατερίνα Παράσχου ανέβηκαν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και μαζί με τον τραγουδοποιό θυμήθηκαν αγαπημένες τους στιγμές και ερμήνευσαν υπέροχα κομμάτια.