Σπύρος Μπιμπίλας για Μίνα Αδαμάκη: «Είναι εν ζωή, περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας»
26 days ago
6

Για τα αναληθή δημοσιεύματα που ήθελαν από χθες τη Μίνα Αδαμάκη να μην βρίσκεται στη ζωή, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό».

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σ.Ε.Η. ξεκαθάρισε ότι η Μίνα Αδαμάκη, περνά ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και τόνισε ότι δεν είναι «προθάλαμος του χάρου για να ξέρει ανά πάσα στιγμή ποιος έχει φύγει από τη ζωή».

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε: «Εγώ αναστατώθηκα για κάτι που ψιλοήξερα ότι ένα άνθρωπος, δεν είναι πολύ καλά. Το να λες όμως σε δημοσιογράφους πως δεν σας το επιβεβαιώνω και γράφω και στο facebook, να μην με παίρνουν άλλο, γιατί δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω και δεν υφίσταται. Εντάξει έλεος. Η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή, περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μακάρι να το ξεπεράσει. Αλλά το να δημιουργούμε μια είδηση ντε και καλά, για να γίνει ένα μεγάλο θέμα».
Αναφορικά στον τρόπο, με τον οποίο ο Σπύρος Μπιμπίλας επιβεβαίωσε την είδηση: «Επικοινώνησα με μια φίλη της από την πολυκατοικία και μια ξαδέλφη της από τον Βόλο. Σημασία έχει πως η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή. Πέθαναν και την Ελένη Κούρκουλα και άρχισε άλλος κύκλος τηλεφωνημάτων. Εγώ δεν είμαι ο προθάλαμος του χάρου για να ξέρω ανά πάσα στιγμή ποιος έχει φύγει από τη ζωή. Με πληροφορούν οι συγγενείς και ως υπεύθυνος του ΣΕΗ αναρτώ. Και αυτό το λέω και για όλους τους φίλους που δυσαρεστούνται και λένε γιατί γράφω συνέχεια ποιος πέθανε».
protothema.gr