Στα «κάγκελα» η κοσμική Αθήνα μετά την σύλληψη σχεδιαστή μόδας για διακίνηση κοκαΐνης
3 years, 15 days ago
6

Οι τρεις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στη Δροσιά, την Ανθούσα και το Μαρούσι, καθώς φέρονται να διακινούσαν την κοκαΐνη σε άτομα της «υψηλής κοινωνίας», καλλιτέχνες, τραγουδιστές, σεφ και δημοσιογράφους.

Τον ύπνο έχει χάσει η μισή κοσμική Αθήνα και ονόματα γραμμής της λεγόμενης σόουμπιζ που βρίσκονται στο «πελατολόγιο» των τριών ανδρών που συνελήφθησαν στην Αθήνα από τη δίωξη ναρκωτικών Καλαμάτας για διακίνηση κοκαΐνης.

Πρόκειται για έναν γνωστό σχεδιαστή μόδας, έναν φωτογράφο καθώς και έναν πιλότο.

Οι τρεις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στη Δροσιά, την Ανθούσα και το Μαρούσι, καθώς φέρονται να διακινούσαν την κοκαΐνη σε άτομα της «υψηλής κοινωνίας», καλλιτέχνες, τραγουδιστές, σεφ και δημοσιογράφους.

Στους “επώνυμους” πελάτες τους πωλούσαν το γραμμάριο από 70 έως 100 ευρώ.

Στους κατηγορούμενους παρακολουθούσαν τους τρεις τελευταίους μήνες αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Τα ευρήματα στα σπίτια τους

Στο σπίτι του σχεδιαστή μόδας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, 2 ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα. Στο σπίτι του φωτογράφου βρέθηκαν 663 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 ζυγαριά ακριβείας, 5.855 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα. Τέλος, στο σπίτι του πιλότου βρέθηκαν 29 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 ζυγαριά ακριβείας, 3 πιστόλια (το ένα κλεμμένο από αστυνομικό το 2014 στην Κρήτη) και 2 κινητά τηλέφωνα.

Ο αλλοδαπός φωτογράφος προφυλακίστηκε, ο πιλότος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, και για τον σχεδιαστή μόδας υπήρξε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για το αν θα προφυλακιστεί ή όχι και θα αποφασίσει για την τύχη του τις επόμενες ημέρες το δικαστικό συμβούλιο.

Τρέμουν οι διάσημοι πελάτες τους

Οι διάσημοι, και όχι μόνο, πελάτες τους ζουν σε καθεστώς τρόμου γνωρίζοντας πως οι αρχές έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία τους και από στιγμή σε στιγμή θα τους καλέσουν να δώσουν εξηγήσεις με κίνδυνο, όπως έχει συμβεί και σε άλλες ανάλογες υποθέσεις στο παρελθόν, να κρεμαστούν στα «μανταλάκια» και να περάσουν το κατώφλι της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις κατηγορούμενοι διακινούσαν την κοκαΐνη σε καλλιτέχνες, τραγουδιστές, δημοσιογράφους και σεφ.

in.gr