Στέφανος Κορκολής: «Δίνω μάχη συνεχώς με τον καρκίνο, γιατί έρχεται και φεύγει»
1 year, 3 months ago
6

Συγκλόνισε ο Στέφανος Κορκολής, ο οποίος, καλεσμένος στο The 2nigh Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο.

Όπως εκμυστηρεύτηκε ο γνωστός μουσικός: “Έκανα μια συναυλία στην Κρήτη που στηρίζει καρκινοπαθείς κι εκείνη την περίοδο με βρήκε. Τότε είπα ότι κι εγώ είμαι ένας από εσάς. Πρόληψη, μην φοβάστε να πάτε στον γιατρό. Υπάρχει αυτή η αρρώστια. Εμένα δεν ήταν μόνο το στρες, αλλά το πολύ τσιγάρο. Με κατέστρεψε και μου δημιούργησε αυτήν την περιπέτεια με την οποία δίνω μάχη συνεχώς, διότι έρχεται φεύγει. Οφείλω να πω ότι κάνοντας κάποιες θεραπείες και βλέποντας δίπλα μου άλλα περιστατικά, έκανα τον σταυρό μου και είπα είμαι τυχερός μέσα σ’ αυτήν την ατυχία!”

Credit: ant1news.gr

Ο ίδιος μάλιστα θυμήθηκε πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε τη διάγνωση: “Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια πάγωσα. Όταν μου το είπε ο γιατρός μου δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω, γιατί μπήκα αμέσως χειρουργείο. Όταν βγήκα κατάλαβα ότι μπήκα σε μία άλλη φάση της ζωής… Εκεί γίνονται πολλές σκέψεις, απίστευτες εσωτερικές διεργασίες, αρχίζεις και γίνεσαι αφαιρετικός στις επιλογές σου, περιορίζεις το γύρω σου, το κάνεις πιο ουσιαστικό.”

instyle.gr