«Στενοχωρήθηκα πολύ, νόμιζα ότι είχε πάει στην Αλβανία», λέει ο 59χρονος σύντροφος της 26χρονης Αγγελικής Πεπόνη
10 months, 17 days ago
6

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν τελικά χθες, για την οικογένεια της Αγγελικής Πεπόνη στην Πρέβεζα, αφού διαπιστώθηκε πως τι κρανίο που είχε βρεθεί πριν από μερικές ημέρες σε τάφρο, ανήκει στην άτυχη κοπέλα.

Η Αγγελική είχε εξαφανιστεί τον Ιούνιο του 2010, και από τότε δεν είχε βρεθεί κανέναν στοιχείο που να αποδεικνύει εάν ζούσε ή εάν είχε φύγει από τη ζωή.

Τελικά, το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από εργαστηριακές εξετάσεις, αποδείχθηκε πως η 26χρονη κοπέλα ήταν τελικά νεκρή.

«Δεν περίμενα αποτελέσματα γιατί το ήξερα. Με το που βρέθηκε το κρανίο ήξερα ότι ήταν το παιδί μου. Ποτέ δεν πήγε το μυαλό μου ότι είχε φύγει η κοπέλα μου, είχε πάει κάπου αλλού, χωρίς να με ειδοποιήσει, ποτέ!», λέει συγκλονισμένη η μητέρα της άτυχης Αγγελικής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Η οικογένειά της, ζητά να ανοίξει πάλι η υπόθεση, να ληφθούν καταθέσεις και μαρτυρίες και να κλείσει, όπως είπε η αδελφή της 26χρονης, Αγγελική, μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη», σημείωσε.

Ο 59χρονος, που διατηρούσε σχέση με την Αγγελική Πεπόνη, δηλώνει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή: «Αισθάνομαι πικρία για την κοπέλα, πολύ! Έχω στεναχωρηθεί πολύ για την κοπέλα αυτή, για την Αγγελικούλα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ από τότε. Εγώ νόμιζα ότι δεν έχει εξαφανιστεί, νόμιζα ότι έχει πάει Αλβανία, δεξιά αριστερά!», δηλώνει.

Από την άλλη πλευρά, ένας φίλος της κοπέλας, σύμφωνα πάντα με τον ΑΝΤ1, καταγγέλλει ότι η 26χρονη ήταν θύμα κακοποίησης του 59χρονου, ο οποίος -όπως λέει- «συνέχεια της έκανε μαύρα τα μούτρα».