Στην ελληνική εταιρεία Relevance Digital Agency τα Google Premier Partner Awards 2018 [εικόνες]
5 months, 20 days ago
6

Για πρώτη φορά η Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο των βραβείων Google Premier Partner Awards με πρωταγωνιστή την εταιρία Relevance Digital Agency ξεχωρίζοντας από όλες τις χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής στις κατηγορίες του Display Innovation & Video Innovation. Είναι μια εξαιρετική διάκριση με δεδομένο το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο όλων των φετινών συμμετοχών. 

Ειδικότερα, η Relevance Digital Agency απέσπασε τα βραβεία στις κατηγορίες Display Innovation και Video Innovation που αναπτύχθηκαν για λογαριασμό της εταιρίας Agnotis και της εταιρίας NAK Shoes αντίστοιχα.

Τα Premier Partner Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Google με συμμετοχές των digital agencies που κατέχουν τον τίτλο του Google Premier Partner με στόχο την επιβράβευση των αποτελεσματικότερων και πιο ποιοτικών καμπανιών στο digital marketing. 

Η Relevance Digital Agency απέσπασε τα βραβεία στις κατηγορίες Display Innovation και Video Innovation που αναπτύχθηκαν για λογαριασμό της εταιρίας Agnotis και της εταιρίας NAK Shoes αντίστοιχα

Με αφορμή τη βράβευση της εταιρίας, ο κύριος Θανάσης Σοφιανός, ιδρυτής της Relevance Digital Agency, δήλωσε «Το γεγονός ότι ήμασταν υποψήφιοι σε πέντε από τις συνολικά έξι κατηγορίες εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο συγκεκριμένο θεσμό και δεδομένου του ανταγωνισμού σε επίπεδο EMEA, αποτελεί ήδη μία αξιοσημείωτη διάκριση για εμάς. Κερδίζοντας στις δύο εξ αυτών κατηγορίες επιβεβαιώσαμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Συνεχίζουμε με πάθος να αναπτυσσόμαστε και να καινοτομούμε. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος που είμαστε το μόνο agency που έχει κατακτήσει δύο συνολικά βραβεία σε μία χρονιά στην ιστορία του θεσμού. Η εταιρία μας αναγνωρίζεται από τη Google ως ο Leading Partner σε επίπεδο EMEA δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και συνεργασίες σε αγορές του εξωτερικού. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα της Relevance και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια». 

O Θανάσης Σοφιανός, ιδρυτής της Relevance Digital Agency

«Χαιρόμαστε πραγματικά τόσο για την εξέλιξη όσο και για την πολύ σημαντική επιτυχία της Relevance Digital Agency. Είναι πλέον προφανές ότι η στρατηγική μας να επενδύουμε σε πολύ καλούς συνεργάτες με στόχο και σκοπό το digital transformation στην Ελλάδα αποδίδει καρπούς» δήλωσε ο Θοδωρής Καρακώστας, Manager στην Google Ιρλανδίας

Για τον εορτασμό της διάκρισης, η Relevance Digital Agency πραγματοποίησε εκδήλωση στη Γαλλική Πρεσβεία της Ελλάδας με τη συμμετοχή συνεργατών, πελατών και στελεχών της ομάδας. Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσε ο αξιότιμος Γάλλος Πρέσβης στην Ελλάδα, Κριστόφ Σαντεπί και γνωστοί επιχειρηματίες και καλλιτέχνες.

Στιγμιότυπο από τα Google Premier Partner Awards

Στιγμιότυπο από τα Google Premier Partner Awards