Στην μνήμη του Ιορδάνη που επέβαινε στο μοιραίο τρένο θα είναι αφιερωμένο το ντέρμπι της Καβάλας
26 days ago
6

Στη μνήμη του Ιορδάνη Αδαμάκη θα διεξαχθεί το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Καβάλας το μεσημέρι της Κυριακής στο «Ανθή Καραγιάννη» για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Η διοίκηση του ΑΟΚ αποφάσισε να διαθέσει τα καθαρά έσοδα της αναμέτρησης σε ίδρυμα που θα υποδείξει η οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή, που έχασε τη ζωή του στο τρομερό δυστύχημα των Τεμπών, και ο οποίος φόρεσε τη φανέλα και των δύο συλλόγων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγορά των εισιτηρίων από τους φιλάθλους είναι προαιρετική.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η πατρίδα μας πενθεί την απώλεια τόσων ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Μακάρι να είναι οι τελευταίοι, μακάρι ο πανδαμάτωρ χρόνος να αμβλύνει σιγά – σιγά τις πληγές σε τόσες οικογένειες που πενθούν και πονούν γιατί έχασαν τόσο άδοξα δικούς τους ανθρώπους.

Ένας από αυτούς που χάθηκαν είναι και ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Ιορδάνης Αδαμάκης, και με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του θα διεξαχθεί στην μνήμη του ο αυριανός μας αγώνας με αντίπαλο την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης στην οποία επίσης αγωνίστηκε. Τα καθαρά έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε ίδρυμα που θα μας υποδείξει η οικογένεια του. Καλό ταξίδι Ιορδάνη στην γειτονιά των Αγγέλων, αιωνία σου η μνήμη, θα σε θυμόμαστε για πάντα.

* Να σημειωθεί ότι η αγορά και το τίμημα του εισιτηρίου είναι προαιρετικό.
Ημέρα αγώνα : Κυριακή, 5/3/2023
Ώρα αγώνα : 15:00
Δημοτικό Στάδιο Ανθή Καραγιάννη
Θύρες : 1,6,10».