Στον εισαγγελέα ο 22χρονος σάτυρος της Νέας Σμύρνης
2 years, 10 months ago
6

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν από λίγο ο 22χρονος ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης ακολουθούσε μια νεαρή κοπέλα στο σπίτι της στη νέα Σμύρνη επιδεικνύοντας το μοριό του.

Η βασική κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα θύματά του τον έχουν αναγνωρίσει και εχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία η συμμέτοχη του σε τουλάχιστον τέσσερις ακόμα περιπτώσεις, στην Ακρόπολη, στη Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο και την Καλλιθέα.

Πρόκειται για σπουδαστή μηχανολόγων – μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας, ο οποίος έκανε το πρώτο ταυτοποιημένο χτύπημα στις 25 Μαρτίου το 2020, το δεύτερο στις 6 Αυγούστου στην Ακρόπολη, το τρίτο στις 13 Αυγούστου στο Παλαιό Φάληρο και το τέταρτο στις 18 Σεπτεμβρίου στη Νέα Σμύρνη.

satiros__3_
satiros-main
satiros__4_

 

Η Ασφάλεια οδηγήθηκε στη σύλληψη του, χάρη στην έγκαιρη αντίδραση της νεαρής, η οποία παράλληλα με την καταγγελία της στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης, κοινοποίησε στο Facebook το οπτικό υλικό από την Καμερα της πολυκατοικίας, όπου διακρίνεται καθαρά ο κατηγορούμενος την ώρα που την πλησίαζε.

Παράλληλα, οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατέσχεσαν το κινητό του σάτυρου και το λαπ τοπ του και ερευνούν το ενδεχόμενο να εντόπιζε ακόμη και μέσω facebook και instagram τα θύματα του.

protothema.gr