Συγκλονίζει ο 11χρονος που μαχαίρωσαν στον Εύοσμο: Χθες με χτύπησαν ξανά γιατί είπε ο μπαμπάς μου ότι με βαράνε
1 year, 10 months ago
6

«Αν το ξαναπεί ο μπαμπάς σου μου είπαν εμείς θα σε χτυπάμε», του είπαν οι νταήδες του σχολείου που του έχουν κάνει κόλαση τη ζωή – Κραυγή απόγνωσης από τον μαθητή που καθημερινά πέφτει θύμα bullying

Συγκλονίζει ο 11χρονος μαθητής από τον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης όπου πέφτει καθημερινά θύμα bullying στο σχολείο με αποκορύφωμα την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από ομάδα νεαρών παιδιών.

Όπως λέει ο 11χρονος μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης από τον πατέρα του το ανήλικο παιδί δέχτηκε και πάλι επίθεση απειλώντας του ότι αν ξαναπεί κάτι ο πατέρας του θα τον χτυπήσουν πάλι.

«Θέλουν να μην έχω παρέα. Και σήμερα πάλι με χτύπησαν, γιατί έπαιζα με τάπες. Με έσπρωξαν και μου έριξαν το φαγητό. Με κορόιδευαν, μου έκαναν ερωτήσεις. Με ρωτούσαν γιατί βγήκε και τα είπε αυτά ο μπαμπάς σου. Με απείλησαν ότι αν το ξανακάνει, αν το ξαναπεί ο μπαμπάς σου μου είπαν εμείς θα σε χτυπάμε. Ένας με απειλούσε και μαλώσαμε. Μου πήρε τα γυαλιά».

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το μικρό αγόρι περιγράφει στον Focus FM τον εφιάλτη που βιώνει τα τελευταία χρόνια δυόμιση χρόνια. Όπως ακούγεται να λέει και στο βίντεο, τα έχει πει στη δασκάλα του αλλά δεν έγινε κάτι. Οι απειλές, η βία και ο εκφοβισμός συνεχίζονται όπως εξηγεί και εκτός σχολείου.

«Μετά το σχολείο, ένας κουβαλά πάνω του και μαχαίρι, μου το έδειξε. Μια μέρα, ήρθαν κοντά μου τρία αγόρια και ένα κορίτσι. Ο ένας από αυτούς μου έβγαλε την μπλούζα και με χαράκωσε μια λεπίδα. Αυτά τα παιδιά είναι ανεξέλεγκτα… την προηγούμενη εβδομάδα με κορόιδευαν ξανά. Για το σπίτι μου, ότι το σπίτι μου είναι βρώμικο και έκαναν διάφορες χειρονομίες. Μια μέρα έβρισαν ακόμη και την μαμά μου που ήρθε στο σχολείο, και την Παναγία και τον Χριστό. Μου έριξαν κάτω, μέχρι και το αντίδωρο από την εκκλησία μια μέρα».