Συγκλονίζει ο Μιχάλης Μυτακίδης για τον ράπερ – “Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την εικόνα του”
2 years, 5 months ago
6

Ο Μιχάλης Μυτακίδης, γνωστός μουσικός, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» για τον συγγενή και φίλο του Ανδρέα Τσιαμπόκαλο, ενώ περιέγραψε τα όσα προηγήθηκαν του θλιβερού συμβάντος, αλλά και το δύσκολο έργο της αναγνώρισης, που κλήθηκε να αναλάβει.

Σημειώνεται ότι ο ράπερ Ανδρέας Τσιαμπόκαλος βρέθηκε χτυπημένος τα ξημερώματα της 23ης Αυγούστου 2021, λίγο πιο έξω από τη Θήβα.

«Ο Ανδρέας ήταν πάντα ένα ιδιαίτερο παιδί, από καλή πάστα ανθρώπου. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την εικόνα του, πεσμένος στο δρόμο πριν έρθει το ασθενοφόρο και τη δύσκολη θέση που βρέθηκα όταν κλήθηκα να τον αναγνωρίσω στο νοσοκομείο. Δε θα το ξεχάσω ποτέ. Εκείνο το βράδυ, λίγες ώρες πριν γίνει το μοιραίο, είχε πάει σε μία ταβέρνα για να πάρει φαγητό για τον σκύλο του. Φόρτισε το κινητό του και ρώτησε που μπορούσε να βρει ένα ανοιχτό βενζινάδικο. Λίγο αργότερα χτύπησε το τηλέφωνό μας και μας ενημέρωσαν για το συμβάν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Ανδρέας βρέθηκε ακριβώς πάνω στη διαχωριστική λωρίδα, στη μέση του δρόμου. Το αμάξι του στην άκρη με αναμμένα τα μεγάλα φώτα και τα alarm μετά από τόση ώρα. Περάσανε άνθρωποι που είπαν ότι είδαν το αμάξι χωρίς κανέναν μέσα και κάποιοι που τον είδαν μαζί με τον σκύλο μέσα σε αυτό. Ο Ανδρέας ήταν χτυπημένος από τη δεξιά πλευρά και από τη μέση και κάτω είχε σημάδι από ρόδα. Πρέπει να έχει συρθεί και να έχει περάσει αμάξι από πάνω του» πρόσθεσε.

Αναφέρθηκε ακόμα και στο βιντεοληπτικό υλικό που βρέθηκε. «Υπάρχει ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, το οποίο έχει καταγράψει τα δύο πρώτα διερχόμενα αυτοκίνητα μετά από το συμβάν, το ένα εκ των οποίων είναι μικρού κυβισμού» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Θέλοντας να ευαισθητοποιήσει και να παρακινήσει όποιον τυχόν γνωρίζει, να μιλήσει, είπε συγκινημένος: «Η έκκληση της οικογένειας, εάν έχει μείνει λίγο ψυχή σε όποιον το έκανε, είναι να μας εξηγήσει τι συνέβη, να ησυχάσουμε. Ας το κάνει για την ψυχή του, ας κάνει μία κίνηση ανθρώπινη, έστω και τώρα».

 

enikos.gr