Συγνώμη της Βουλής για την μη λειτουργία του μηχανήματος για τα ΑΜΕΑ
6 months, 3 days ago
6

Η Βουλή ζήτησε συγνώμη από τον πολίτη που ταλαιπωρήθηκε για πολλές ώρες λόγω της μη λειτουργίας του μηχανήματος που βοηθά τα άτομα με αναπηρικό αμαξίδια να ανέβουν τα σκαλιά που οδηγούν στην αίθουσα Γερουσίας.

Μάλιστα οι εκπρόσωποι του γενικού γραμματέα ανέφεραν ότι το κοινοβούλιο έχει μεγάλη ευαισθησία όλα αυτά τα χρόνια για το συγκεκριμένο θέμα. 

Η οργή της Φώφης Γεννηματά  για  την μη λειτουργία του μηχανήματος που βοηθά τα άτομα με αναπηρικό αμαξίδια να ανέβουν τα σκαλιά που οδηγούν στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, αλλά  και οι  εικόνες ντροπής  με  τον ανάπηρο πολίτη να περιμένει για 2 ώρες  στο διάδρομο του κοινοβουλίου προκειμένου να λειτουργήσει ο μηχανισμός και  έτσι να συμμετάσχει στην ημερίδα που οργάνωσε το Κίνημα Αλλαγής στην αίθουσα της Γερουσίας  οδήγησαν τη Βουλή στον να ζητήσει συγγνώμη για το πρωτοφανές περιστατικό.

Όπως ενημέρωσαν οι αρμόδιοι τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες πριν δύο εβδομάδες είχε γίνει έλεγχος σε όλα τα μηχανήματα χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. 

Η ευθύνη της λειτουργίας των μηχανημάτων ανήκει στις τεχνικές υπηρεσίες της Βουλής.

Έχει ήδη ζητηθεί από την εταιρεία που προμήθευσε  τα συγκεκριμένα μηχανήματα στη Βουλή να έρθει και  να ελέγξει για ποιο λόγο το μηχάνημα δεν λειτουργεί.

Οι τεχνικές υπηρεσίες θα προχωρήσουν  στον έλεγχο και των υπολοίπων μηχανημάτων για ΑΜΕΑ που υπάρχουν στο Κοινοβούλιο. Tags