Συναγερμός στην Κρήτη – Εξαφανίστηκε τουρίστας από ξενοδοχείο στα Χανιά
2 years, 8 months ago
6

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη. Ένας 59χρονος άνδρας αναζητείται από την αστυνομία καθώς τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί. Διέμενε σε ξενοδοχείο στη Γεωργιούπολη, στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος από τη Μολδαβία είχε έρθει με τη σύζυγό του για διακοπές. Εκείνη βγήκε για ψώνια και όταν επέστρεψε, ο σύζυγός της δεν βρισκόταν στο δωμάτιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια φαίνεται ότι έψαξε σε σημείο γύρω από το ξενοδοχείο ωστόσο δεν τον εντόπισε, με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στην αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνισή του. Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” εξέδωσε Missing Alert για τον 59χρονο. Αναφέρει χαρακτηριστικά “στις 7/08/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή Γεωργιούπολη στην πόλη των Χανίων Κρήτης, ο Τοφάν Βασιλέ, 59 ετών. Την επόμενη ημέρα έγινε η δήλωση εξαφάνισης από τους οικείους του και στις 9/8/2021 το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σχετικά και άμεσα κινητοποιήθηκε για τον εντοπισμό του. Ωστόσο, η δημοσιοποίηση των στοιχείων του πραγματοποιείται σήμερα λόγω προσωπικών λόγων της οικογένειας του Τοφάν Βασιλέ. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του κρίθηκε απαραίτητη, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Τοφάν Βασιλέ έχει ύψος 1,70 μ., έχει 80 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε λιλά μπλούζα, ανοιχτό καφέ παντελόνι, σαγιονάρες, γκρι καπέλο και χρυσό βραχιόλι ξενοδοχείου. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-apple”.