Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 47χρονου στην Καλαμάτα
1 year, 2 months ago
6

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 38χρονος Αλβανός που αναζητούνταν για τη δολοφονία του 47χρονου στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με  πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για το άτοπο που πυροβόλησε τον 47χρονο.

Οι αστυνομικοί είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον 38χρονο Αλβανό που πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο «Αμερικάνο» στην Καλαμάτα.

Μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου, με τον οποίο φέρεται ότι είχε διαφορές, ο 38χρονος κατέφυγε στην καφετέρια του ενός από τους δύο Έλληνες που έχουν ήδη συλληφθεί για υπόθαλψη εγκληματία. Από το κατάστημα, εφοδιάστηκε με τρόφιμα και ζεστά ρούχα και διέφυγε πεζος προς το βουνό.

Ο 22χρονος Έλληνας που είχε παρασύρει στο θανάσιμο ραντεβού τον 47χρονο «Αμερικάνο» και τον είχε γρονθοκοπήσει, οδηγήθηκε το Σάββατο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που του απήγγειλε κατηγορία για συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Τετάρτη. Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Αλβανός δράστης ήθελε να σκοτώσει τον 47χρονο ή τον πυροβόλησε στο πόδι για εκφοβισμό και η σφαίρα χτύπησε κεντρική αρτηρία προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία. Πάντως, η σχετική δίωξη αναφέρεται σε ανθρωποκτονία.