Συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί μετά την καταγγελία 20χρονης για βιασμό μέσα σε Τμήμα
1 year, 6 months ago
6

Εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελίας μιας  20χρονης ότι δυο αστυνομικοί τη βίασαν μέσα στο Α.Τ Ομονοίας.

Ηυπόθεση είναι ήδη στα χέρια του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων, ενώ οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν μετά την καταγγελία της 20χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, υπάρχει κατάθεση του φρουρού του τμήματος στην οποία υποστηρίζει ότι είδε τους δύο αστυνομικούς να μπαίνουν στο τμήμα μαζί με την 20χρονη.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους αστυνομικούς παραδέχεται την αυθημερόν γνωριμία του με την 20χρονη στην κατάθεσή του, ισχυριζόμενος όμως ότι την πήρε με το αυτοκίνητο για να τη γυρίσει στο σπίτι της και ό,τι έγινε ήταν με τη συναίνεσή της.

Η υπόθεση, που αποκάλυψε το real.gr, σημειώθηκε τη νύχτα της Τρίτης, μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, όπου η κοπέλα, όπως κατήγγειλε, οδηγήθηκε από τους δύο αστυνομικούς στα αποδυτήρια του Τμήματος και βιάστηκε.

Σε δήλωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, είχε ζητήσει την άμεση διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης από τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων των σωμάτων ασφαλείας.

«Έχω δώσει εντολή στον επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων των σωμάτων ασφαλείας να διερευνήσει άμεσα την καταγγελία δεκαεννιάχρονης γυναίκας.

Αναμένω την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Εάν επαληθευτούν οι καταγγελίες, θα εκκινήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες.

Ο νόμος είναι νόμος. Και ισχύει για όλους».