Συγγενής αγνοούμενου: «Ο ξάδερφός μου δεν υπάρχει πουθενά καταγεγραμμένος ούτε σαν τραυματίας, ούτε σαν τίποτα» «Μίλησε λίγο πριν τις 11 με την μητέρα του, της είπε πως δεν είχε ξαναδεί τόσο γεμάτο το τρένο»
1 year, 1 month ago
6

Στιγμές αγωνίας ζουν οι συγγενείς των αγνοουμένων αλλά και των τραυματιών που περιμένουν να ακούσουν για τους δικούς τους ανθρώπους, οι οποίοι επέβαιναν στο τρένο που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Συγγενής ενός εκ των αγνοουμένων μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τον 23χρονο ξάδερφό της.

«Ο ξάδερφός μου ήταν στο τρένο. Δεν υπάρχει πουθενά καταγεγραμμένος ούτε σαν τραυματίας, ούτε σαν τίποτα. Είναι 23 χρονών, μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης. Είχε έρθει τρεις ημέρες σε εμάς στην Αθήνα».

Σε ερώτηση εάν ταξίδευε στην πρώτη θέση, η κα Σαββίνα απάντησε πως ήταν στο 5ο βαγόνι αλλά πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να γνωρίζω εάν είχε μετακινηθεί προς το κυλικείο (το οποίο βρίσκεται στο 3ο βαγόνι).

«Μίλησε λίγο πριν τις 11 με την μητέρα του, της είπε πως δεν είχε ξαναδεί τόσο γεμάτο το τρένο»

Όσο για το κινητό του, η ξαδέρφη του λέει ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του αλλά είναι απενεργοποιημένο.

«Ο τελευταίος άνθρωπος που έχει μιλήσει μαζί του είναι η μητέρα του, που μιλήσανε στις 11 το βράδυ, λίγο πριν από το δυστύχημα. Της είπε ότι ήταν γεμάτο το τρένο και πως δεν το είχε ξαναδεί τόσο γεμάτο και πως θα την καλούσε όταν θα έφτανε για να πάνε να τον πάρουνε από τον σταθμό».

Σε ερώτηση εάν έχει επικοινωνήσει η μητέρα του με τα νοσοκομεία, η ξαδέρφη του αγνοουμένου είπε πως τα νοσοκομεία δεν έχουν λίστα με τους τραυματίες που έχουν μεταφερθεί σε αυτά και πως η μητέρα του έχει σπεύσει στο νοσοκομείο της Λάρισας, περιμένοντας μήπως και μάθει νέα του γιου της.

 pronews.gr