ΣΥΡΙΖΑ: Κατ’ επίφαση δημοκρατική η πρόταση Τσίρπα για εκλογή προέδρου, λέει ο Σκουρλέτης
2 years, 2 months ago
6

Την διαφωνία του με την πρόταση Τσίπρα για την εκλογή προέδρου από τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ανοιχτά και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Αντίθετος με την πρόταση Τσίπρα για εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής από τη βάση εμφανίζεται ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος μετά τις αιχμές των περασμένων ημερών, πλέον απασφάλισε, τονίζοντας ότι μια τέτοια διαδικασία θα προκαλέσει νέο κύμα εσωστρέφειας στο κόμμα.

Παράλληλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για αιφνιδιαστική κίνηση που «αποπροσανατολίζει, είναι κατ’ επίφαση δημοκρατική, χωρίς να ενισχύει την ουσιαστική συμμετοχή των μελών του κόμματος».

Κανείς δεν αμφισβήτησε τον πρόεδρο… λέει ο Σκουρλέτης

«Ποιος αμφισβήτησε τον πρόεδρο του κόμματος; Κανείς. Όσοι το επικαλούνται, το κάνουν σκόπιμα, για τη δημιουργία εντυπώσεων» συνεχίζει στην τοποθέτησή του ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Η αποσυσχέτιση της εκλογής των οργάνων από τη συζήτηση του συνεδριακού σώματος υποτιμά την εσωτερική δημοκρατία. Συνιστά δε την αποθέωση των μηχανισμών καθώς και την πριμοδότηση όσων έχουν την κάθε είδους αναγνωρισιμότητα, σε βάρος των λιγότερο γνωστών αλλά αναγκαίων συντρόφων, ιδιαίτερα από την περιφέρεια» είπε ο κ. Σκουρλέτης, υπογραμμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να μετατραπεί σε «άθροισμα μηχανισμών πολιτευτών».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή του:

in.gr