Σύσσωμες οι Άγριες Μέλισσες τίμησαν την σεναριογράφο τους [Εικόνες]
1 month, 5 days ago
6

Την πρώτη της συγγραφική απόπειρα έκανε η σεναριογράφος της τηλεοπτικής επιτυχίας του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες Μελίνα Τσαμπάνη.

«Την επιτυχία των “Μελισσών” τη μοιράζομαι με τον σύζυγό μου. Μαζί σκεφτήκαμε την ιδέα και μαζί δουλεύουμε τα σενάρια. Η κόρη μας κάποιες φορές μπορεί να γκρινιάζει για τις ώρες εργασίας, αλλά αυτό είναι κάτι που βιώνουν πολλές οικογένειες» έχει πει η ίδια για την σειρά που έχει κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

Πρόσφατα, έκανε και την πρώτη συγγραφική απόπειρα με το βιβλίο «Ο πρώτος αμέθυστος» που επανακυκλοφορεί φέτος από τις εκδόσεις Ωκεανός.

«Οπως όλες οι ιδέες, έρχονται συνήθως τη στιγμή που δεν τις περιμένεις. Είμαι επαγγελματίας σεναριογράφος, οπότε η δημιουργία ιστοριών είναι όχι μόνο η δουλειά μου αλλά και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Η διαδικασία του πώς γεννιέται μια ιδέα είναι περίπλοκη και μυστηριώδης. Δεν ξέρω αν μπορεί κανείς να προσδιορίσει πώς δημιουργείται μια ιστορία στο μυαλό του. Η ανάγκη να δοκιμάσω μια διαφορετική φόρμα γραφής, αυτή του μυθιστορήματος, ήταν αυτή που με οδήγησε στο να γράψω ένα βιβλίο» έχει πει σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής.

Στην παρουσίαση του βιβλίου της βρέθηκαν σύσσωμες οι «Άγριες Μέλισσες» για να τιμήσουν τη γυναίκα χάρις στην οποία δημιουργήθηκε η σειρά μέσα από την οποία τους αγάπησε ο κόσμος.