Τάνια Τρύπη για τα πρώτα βήματα της κόρης της στην υποκριτική: «Ξέρει ότι θα πεινάσει»
2 years, 6 months ago
6

«Δεν με ξαφνιάζει τίποτα από το ανθρώπινο είδος»

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τον χώρο του θεάτρου είναι οι καταγγελίες περί κακοποιητικών συμπεριφορών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η Τάνια Τρύπη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα #metoo δηλώνοντας πως: «Δεν με ξαφνιάζει τίποτα από το ανθρώπινο είδος».

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να έχει ακούσει κατά καιρούς η ίδια τόνισε πως δεν θα δώσει αξία στα αρνητικά δημοσιεύματα. «Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Δεν με αφορούν, τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου για να κάτσω να ασχοληθώ με κάτι αρνητικό»σημείωσε.

Στην συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην αγαπημένη της κόρη Τζένη Καζάκου, και στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Η κόρη μου παίζει στη σειρά του Μανουσάκη “Βαρδιάνος στα σπόρκα” και στο “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”.  Κανείς δεν γλιτώνει. Είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο όπως και άλλων συναδέλφων. Είναι μια φουρνιά από παιδιά συναδέλφων που εγώ τα καμαρώνω όλα. Μαζί μεγαλώσαμε με την κόρη μου. Όταν το σέρνεις και το θηλάζεις μέσα στο θέατρο τι να κάνει, θα γλιτώσει; Με πολλή χαρά τη βοηθάμε και τη στηρίζουμε σε κάθε της απόφαση γιατί είναι ένα παιδί που γνωρίζει ότι θα πεινάσει. Το ξέρει. Θα έχει κάποια χρήματα αλλά και θα πεινάσει».