Τάσος Ξιαρχό – Η έλλειψη μετάνοιας, το «κρυφτούλι» μετά την κατακραυγή για τα χυδαία σχόλια και η απόπειρα αυτοκτονίας
2 years, 4 months ago
6

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος μετά την κατακραυγή για τα υποτιμητικά σχόλια που έκανε για το βάρος και το ντύσιμο μιας κοπέλας, στο Instagram, φέρεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία του, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά έχει πάρει ποσότητα χαπιών για να δώσει τέλος στη ζωή του.

Η είδηση πως οι Αρχές αναζητούσαν τον χορευτή με τον φόβο πως προσπαθούσε να βάλει τέλος στη ζωή του διέρρευσε νωρίς το απόγευμα και αφότου ο Τάσος Ξιαρχό έγινε στόχος σφοδρής κριτικής από χρήστες των social media και επώνυμους για τα απαράδεκτα σχόλια στον λογαριασμό του στο Instagram.

Το κρυφτούλι

Φιλικό του πρόσωπο κάλεσε σε βοήθεια λέγοντας ότι ο χορογράφος έχει πάρει χάπια για να αυτοκτονήσει προκαλώντας την άμεση την κινητοποίηση της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ.

Όπως έγινε γνωστό, από το μεσημέρι, ο Ξιαρχό είχε εξαφανιστεί και έστελνε μηνύματα σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, λέγοντας ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει με χάπια.

Σήμανε αμέσως συναγερμός στην αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του. Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να βρουν το αυτοκίνητο του γνωστού χορογράφου όμως εκείνος, μόλις τους είδε βγήκε έξω και εξαφανίστηκε.

Μετά από αρκετές ώρες ερευνών, και ενώ η οικογένειά του προσπαθούσε ανεπιτυχώς να επικοινωνήσει μαζί του, ο Ξιαρχό ανέβασε ένα βίντεο με ένα μακροσκελές μήνυμα στο TikTok δείχνοντας πως είναι εν ζωή και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Παραμένει πάντως άγνωστο πως ο Τάσος Ξιαρχό έφτασε στο Ιπποκράτειο.

Αμετανόητος

Στο βίντεο που ο χορογράφος ανέβασε στο TikTok, ενώ τον αναζητούσε η αστυνομία και η ΕΜΑΚ, ξεκίνησε με τον ίδιο να απολογείται, να δηλώνει πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και στο τέλος να βάζει στο στόχαστρό του και πάλι όσες έχουν λίγα παραπάνω κιλά,  και επιτέθηκε στην παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, κάνοντας λόγο για «χοντρή παρουσιάστρια».

Μάλιστα ο Ξιαρχό, υποστήριξε πως η απόπειρα αυτοκτονίας, που ο ίδιος λέει ότι έκανε, θέλει «κότσια»

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε ο γνωστός χορογράφος και συμπλήρωσε:

«Οταν αποφασίστε να στείλετε σε κάποιον την ευχή «Εύχομαι να πεθάνεις» τότε να σκεφτείτε και να ζητήσετε αν όντως αξίζει. Οταν εσείς πράξετε λάθος να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για αν τον λυπηθούν. Ε τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα. Οσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και την στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές».

Στο τέλος του μηνύματος μέσω βίντεο, εμφανίστηκε για κλάσματα του δευτερολέπτου στην οθόνη,  η απαράδεκτη αναφορά «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια»…

Ο χλευασμός

 Ο Τάσος Ξιαρχό το βράδυ της Κυριακής δημοσίευσε ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο, στο οποίο κορόιδευε μία κοπέλα που καθόταν ακριβώς δίπλα του για τα κιλά της, για το ρούχο που φορούσε και μάλιστα έδειξε και το πρόσωπό της στους χιλιάδες followers του.«Οταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Οτι όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα. Κοιτάξτε» ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος έπειτα γυρνάει την κάμερα προς την κοπέλα και καταγράφει τις κινήσεις της, χωρίς, την άδειά της, προχωρώντας σε μία χυδαία δημόσια κίνηση bullying και body shaming.

Στη συνέχεια ο Τάσος Ξιαρχό ανεβάζει άλλο ένα βίντεο στο οποίο λέει πως έχει κρυφτεί στην τουαλέτα του μαγαζιού, καθώς η κοπέλα που κορόιδευε είδε από το Ιnstagram της τα stories του χορευτή.

Σε αμέσως επόμενο βίντεο, ο ίδιος γελάει με την παρέα του για το «κατόρθωμά» τους.

Αμέσως προκλήθηκε σάλος στα social media, με τους χρήστες να απαντούν με οργισμένες αναρτήσεις τον Τάσο Ξιαρχό και να τον κατηγορούν για bullying.

Οι followers τουτον αποδοκίμασαν ενώ το όνομά του έγινε πρώτο trend στο Twitter.

Μάλιστα χθες, οι παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης δεν άφησαν αυτό που συνέβη να πέσει κάτω. Έβαλαν τις ρίγες τους και κατά τη διάρκεια των εκπομπών τους έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις στον χορογράφο, μεταξύ αυτών και η Δανάη Μπάρκα.

in.gr