Τέμπη: Φιντιρίκος και Δαλάκα είχαν κλείσει εισιτήρια με το μοιραίο τρένο «Καθαρά λόγω τύχης, που στην αρχή φαινότανε αναποδιά, έπρεπε να αλλάξω το εισιτήριο».
1 year, 28 days ago
6

Από τύχη γλίτωσαν από την τραγωδία στα Τέμπη ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα που είχαν κλείσει εισιτήρια και θα ταξίδευαν με το μοιραίο τρένο.

Όπως έγραψε ο επιχειρηματίας στο Instagram, το ζευγάρι είχε βγάλει εισιτήρια για να ταξιδέψει στην Κατερίνη, στο πατρικό της αθλήτριας το βράδυ της Τρίτης, με τη μοιραία αμαξοστοιχία της Hellenic Trains.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεκρές δίδυμες αδερφές και η ξαδέρφη τους στην τραγωδία στα Τέμπη

Λίγες ώρες πριν αναχωρήσουν, ωστόσο, άλλαξαν τα εισιτήριά τους και απέφυγαν την τραγωδία στα Τέμπη.

«Είναι σοκαριστικό να περνάει μία τέτοια τραγωδία από δίπλα σου και να έχεις κανονίσει να πας για πρώτη φορά με τρένο και να είναι και το μοιραίο. Για καθαρά λόγω τύχης, που στην αρχή φαινότανε αναποδιά και έπρεπε να αλλάξω το εισιτήριο.

Έπειτα να βλέπεις ότι έχει γίνει ένα τέτοιο τραγικό δυστύχημα. Με αυτό. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα το 2023. Πραγματικά ντροπή και τεράστια λύπη για το περιστατικό» έγραψε ο Δημήτρης Φιντιρίκος σε story στο Instagram.

in.gr