Θανάσης Κατερινόπουλος: «Φοβάται το τεστ dna η Πισπιρίγκου – Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν»
1 year, 11 months ago
6

Δείτε τι είπε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος για τις εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ της Πάτρας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να… φοβάται ένα πιθανό τεστ dna για Ίριδα και Μαλένα, σύμφωνα με τον Θανάση Κατερινόπουλο.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, αναφερόμενος στην υπόθεση αναρωτήθηκε με νόημα αν η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κάνει μήνυση και… στην ανακρίτρια, σε περίπτωση που εκείνη διατάξει το τεστ.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είπε:

«Ακούσαμε ότι ο Μάνος θέλει να γίνει τεστ DNA, αν αυτό αληθεύει. Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να υποβάλλει όσες μηνύσεις θέλει για κάτι που έγινε ή και δεν έγινε εις βάρος του, αυτό το κρίνει η δικαιοσύνη. Πατέρας είναι κι αυτός, μάνα είναι κι αυτή, βεβαίως έχει το δικαίωμα, αλλά γιατί φοβάται, τι είναι αυτό που φοβάται. Αν δεν φοβάται θα μπορούσε να πει και η ίδια, ‘προχώρα, πάμε να κάνουμε το τεστ να αποδειχθεί. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» είπε αρχικά.

«Και αν ο Μάνος δεν πάει ο ίδιος να κάνει τεστ DNA και διαταχθεί από την ανακρίτρια να γίνει το τεστ, τότε θα κάνει μήνυση στην ανακρίτρια η κ. Πισπιρίγκου; Στα πλαίσια μιας έρευνας τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Δεν δεσμεύεται κανένας ανακριτής, κανένας δικαστικός να διατάξει οποιαδήποτε έρευνα η οποία θα συνεισφέρει στοιχεία για την απόδειξη της αλήθειας» συμπλήρωσε.

Μάλιστα, ο κ. Κατερινόπουλος πρόσθεσε πως το τεστ DNA θα δείξει τα πραγματικά κίνητρα και θα έρθουν κι άλλες αποκαλύψεις.

«Με το τεστ DNA θα αποδειχθούν τα πάντα. Αν αποδειχθεί ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν. Θα βοηθήσει πολύ να δούμε ποια ήταν τα κίνητρα. Θα δώσει σωστή απάντηση στο κομμάτι των κινήτρων και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες αποκαλύψεις. Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν και από τις δύο πλευρές. Θα χυθεί άπλετο φως».

in.gr