Θεσσαλονίκη: Μπήκαν με βαριοπούλες σε κλινική και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο
6 months, 21 days ago
6

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της νύχτας, σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, όταν τέσσερις άντρες με καλυμμένα πρόσωπα ακινητοποίησαν το προσωπικό και έφυγαν με το χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, σε κλινική που βρίσκεται στο Πανόραμα, λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα τέσσερις άντρες εισέβαλαν στο χώρο υποδοχής της κλινικής, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους ενώ ένας από αυτούς κρατούσε βαριοπούλα.

Οι ληστές ζήτησαν από τους υπαλλήλους της κλινικής να μείνουν ακίνητοι, έσπασαν την πόρτα ενός γραφείου και άρχισαν να γκρεμίζουν τον τοίχο με τη βαριοπούλα προκειμένου να αφαιρέσουν ένα από τα δύο χρηματοκιβώτια που βρίσκονταν εκεί. Παρέμειναν στην κλινική περίπου επτά λεπτά, ενώ από τη στιγμή που έσπασαν την πόρτα του γραφείου και μέχρι την αποχώρησή τους ηχούσε το σύστημα του συναγερμού.

Αφού πήραν το χρηματοκιβώτιο επιβιβάστηκαν στο όχημά τους και χάθηκαν, ενώ περιπολικά περιπολικά τους αναζητούν.

Γκρέμισαν με βαριοπούλα τον τοίχο και πήραν το χρηματοκιβώτιο

Υπάλληλος της κλινικής δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο ένας από τους δράστες έβριζε στα ρώσικα και ζήτησε από το προσωπικό να παραμείνει ήρεμο για να μην πάθει κανένας κακό.

Ληστεία σε κλινική στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης