Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία εργαζομένων στους ΟΤΑ για την περικοπή των βαρέων και ανθυγιεινών [εικόνες]
8 months, 9 days ago
6

Συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου και πορεία διαμαρτυρίας μέχρι το υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης πραγματοποίησαν μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη του Συλλόγου συγκεντρώθηκαν στις 10:30 το πρωί στην οδό Εγνατία, αντιδρώντας στην περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, και ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας δια μέσου κεντρικών οδών.

Διαμαρτυρία εργαζομένων ΟΤΑ

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης, Κλεοπάτρα Χοροζίδη, “από 1/3/2019 καταργούνται όλες οι διατάξεις και οι νόμοι για τα βαρέα και ανθυγιεινά και λένε ότι θα κάνουν επανακαθορισμό και επαναπροσδιορισμό των ειδικοτήτων που θα δικαιούνται το επίδομα”.

Η πορεία κατέληξε στο υφυπουργείο Μακεδονίας - Θράκης

Η πορεία κατέληξε στο υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, όπου το προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Θεσσαλονίκης κατέθεσε τα αιτήματα του συλλόγου.

Τα μέλη του Συλλόγου συγκεντρώθηκαν στις 10:30 το πρωί στην οδό Εγνατία, αντιδρώντας στην περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

Εικόνες: thestival.gr