Θεσσαλονίκη: Δικηγόρος για τους δολοφόνους του Άλκη – «Δεν θα κάνω την υπεράσπιση σε αυτά τα ζώα»
2 years, 1 month ago
6

Την ενόχλησή του έδειξε ο γνωστός ποινικολόγος στη Θεσσαλονίκη, Χαράλαμπος Αποστολίδης, καθώς διέρρευσε ψευδώς η πληροφορία ότι θα υπερασπιστεί τους δράστες της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη

Ο γνωστός ποινικολόγος, Χαράλαμπος Αποστολίδης, είναι φανερά ενοχλημένος, καθώς διέρρευσε ψευδώς η πληροφορία ότι θα υπερασπιστεί τους δράστες της δολοφονίας 19χρονου Άλκη που έχασε τη ζωή του μετά από δολοφονική επίθεση εναντίον του.

«Ακόμα δεν βρήκαν τους φονιάδες, βρήκαν δικηγόρο», είπε χαρακτηριστικά στον Real Fm.

«Δεν πρόκειται να κάνω την υπεράσπιση σε αυτά τα ζώα» υπογραμμίζει και τονίζει ότι «εγώ δεν υπερασπίζομαι τέτοιες υποθέσεις. Ένα νέο παιδί δεν θα ξαναδεί τον ήλιο. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν γονιό από το να χάσει το παιδί του». Μάλιστα, με ανάρτησή του στα social media, ο Χαράλαμπος Αποστολίδης προειδοποίησε με μηνύσεις όποιον «ξαναδιαδώσει ότι είμαι δικηγόρος του φονιά του αθώου δεκαεννιάχρονου παιδιού».

Ολιγάριθμες ομάδες έτοιμες να σκοτώσουν σε… γειτονικές οδομαχίες

Η αστυνομία γνωρίζει ακόμη και τις νέες μεθόδους που έχουν αναπτύξει οι χούλιγκαν, προκειμένου να προκαλούν έξαρση βίας ακόμη και εκεί που δεν υπάρχει κάποια αθλητική αναμέτρηση. 

Οι αρχές γνωρίζουν εδώ και καιρό ότι αυτές οι περιθωριακές ομάδες κινούνται κυριολεκτικά στο σκοτάδι, αφού κλείνουν τα «ραντεβού» θανάτου ακόμη και σημεία που δεν έχουν καμία σχέση με αθλητικούς χώρους, ενώ προσπαθώντας να μην δίνουν στόχο, «σπάνε» τις πολυάριθμες ομάδες τους και προκαλούν επεισόδια χωρίς ακόμα και σε «γειτονικές» οδομαχίες, χωρίς να μπορούν να εντοπιστούν εύκολα.

Η αστυνομία έχει συγκεντρώσει υλικό σχετικά με τον τρόπο που δρουν τα άτομα που ανήκουν στον χώρο του οργανωμένου οπαδικού κινήματος, αν και αυτό που επισημαίνουν οι αρχές είναι ότι αυτές οι συμπλοκές πολλές φορές είναι τόσο μικρές που ούτε καν καταγγέλλονται από τους περίοικους με αποτέλεσμα να μένουν στην αφάνεια.

in.gr