Θεσσαλονίκη: Με αυτό το δρεπάνι οι χούλιγκανς δολοφόνησαν τον Άλκη
2 years, 2 months ago
6

Αυτό είναι το όπλο που κατέσχεσαν οι αστυνομικοί λίγα μέτρα από την επίθεση στου Χαριλάου και χρησιμοποίησαν οι χούλιγκανς για να σφάξουν τον Άλκη.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που αποκαλύπτει το protothema.gr, το εργαλείο του θανάτου, είναι ένα κόκκινο δρεπάνι πάνω στο οποίο υπάρχει ακόμα αίμα.

drepani_in
To όπλο του εγκλήματος

Πρόκειται, όπως έδειξαν οι εργαστηριακές εξετάσεις, για το αίμα τόσο του Άλκη, όσο και ενός εκ των δύο φίλων του που τραυματίστηκαν και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

aris_alkis_5
alkis_dolofonos_silipsi_xr2

 

Με απλά λόγια, το ανθρωποειδές με το κόκκινο δρεπάνι, δεν δολοφόνησε μόνο τον νεαρό φοιτητή, αλλά είχε πρόθεση να σφάξει και τον φίλο του. Το συγκεκριμένο δρεπάνι, πωλείται στην αγορά και χρησιμοποιείται για κοπή μεγάλων χόρτων.

enoxos-fonos0
O 23χρονος που κατηγορείται για συμμετοχή στην δολοφονική επίθεση εις βάρος του 19χρονου Άλκη

Συνήθως κατασκευάζεται στην Ιαπωνία, έχει μήκος περίπου 35 εκατοστά και λάμα μεγαλύτερη από 15cm. Οι δράστες, φεύγοντας εγκατέλειψαν το φονικό όπλο στο σημείο και μάλιστα φαίνεται να το έχουν χρησιμοποιήσει και σε άλλες επιθέσεις καθώς στην άκρη της λαβής οι χούλιγκανς έχουν βάλει μονωτική ταινία για να μην τους γλιστράει από τα χέρια ενώ φαίνεται εμφανώς χρησιμοποιημένο.

protothema.gr