Θεσσαλονίκη – Νεκρός υπάλληλος ψιλικατζίδικου που έπεσε θύμα ληστείας
2 years, 4 months ago
6

Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο του ΑΧΕΠΑ όπου είχε μεταφερθεί εσπευσμένα ένας 44χρονος υπάλληλος καταστήματος ψιλικών, μετά από τον θανάσιμο τραυματισμό που προέκυψε από χτυπήματα που του κατάφερε ληστής με τη λαβή όπλου.

Συγκεκριμένα σήμερα Σάββατο στις 4:00 τα ξημερώματα ο 44χρονος υπάλληλος σε κατάστημα ψιλικών επί της οδού Λαμπράκη στην Τούμπα αντιλήφθηκε ότι ένοπλος ληστής εισήλθε στο κατάστημα και προσπάθησε να τον σταματήσει, με αποτέλεσμα πάνω στην πάλη ο δράστης να καταφέρει στο κεφάλι του άτυχου υπαλλήλου χτυπήματα με τη λαβή του όπλου και να προκληθούν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με το grtimes, όπως είπαν άτομα που εργάζονται στην περιοχή, το θύμα δεν δούλευε πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο κατάστημα και δούλευε κυρίως τις βραδινές ώρες.

Φωτό από grtimes

Η αστυνομία έχει πάρει υλικό από κάμερες ασφαλείας και το εξετάζει προκειμένου να βρει στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του δράστη, ενώ έρευνα για το συμβάν διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

in.gr