Θεσσαλονίκη: «Τους έπιανα συχνά στο κρεβάτι» λέει η 25χρονη – Είχαν πιαστεί στα χέρια
1 month, 11 days ago
6

Τι προηγήθηκε της επίθεσης – Τι ισχυρίζεται η 25χρονη

Συγκλονίζουν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την απόπειρα ανθρωποκτονίας 27χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι η  25χρονη, μετά την απολογία της, για την επίθεση με μαχαίρι σε 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

  • Διαβάστε επίσης: Μαχαίρωσε τον πατέρα της, καθώς ισχυρίζεται ότι τη θώπευσε

Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με το protothema.gr, παραδέχεται ότι πριν λίγες εβδομάδες «πιάστηκαν στα χέρια» και την είχε ξεμαλλιάσει γιατί την έβρισκε να φιλιέται στο κρεβάτι με τον άνδρα της.

«Ο σύζυγος μου διατηρούσε ερωτική σχέση τα τελευταία οχτώ χρόνια με το θύμα και αυτό το γνώριζα διότι πολλές φορές την έβρισκα στο σπίτι μου μαζί με το σύζυγό μου να βρίσκονται στο κρεβάτι ξαπλωμένοι. Δεν έχω δει ποτέ να έχουν ερωτική επαφή, παρά μόνο να φιλιούνται στο στόμα παρόλα αυτά όλα αυτά τα χρόνια διέμενα με τον σύζυγό μου.

»Αρκετές φορές τα τελευταία οχτώ χρόνια είχα μιλήσει με το θύμα και τους γονείς της λέγοντας να σταματήσει την σχέση που έχει με τον σύζυγό μου. Επίσης κάποια από αυτές τις φορές είπα να σταματήσει την σχέση αυτή. Απειλώντας ότι θα την χτυπήσω και θα την σκοτώσω. Μάλιστα μία φορά πιαστήκαμε στα χέρια και γι’ αυτό τον λόγο της τράβηξα τα μαλλιά. Παρόλα αυτά εκείνη, δεν σταματούσε την σχέση που είχε με τον σύζυγό μου και του έλεγε άσχημα πράγματα για μένα, τα οποία δεν είναι αλήθεια όπως ότι εγώ κάνω πιάτσα στη Γιαννιτσών με την προτροπή του πατριού και του αδερφού μου και ότι πάω με άλλους άντρες» αναφέρει το διαβιβαστικό.

Η μέρα της επίθεσης

«Έβγαλα ένα μαχαίρι που είχα κρυμμένο στην αριστερή μασχάλη μου και την μαχαίρωσα τρεις φορές» περιγράφει η 25χρονη.

«Πρώτα δυο φορές στην κοιλιά και μετά μία στον αριστερό ώμο. Μετά έκατσα εκεί, πήγα στο σπίτι της αδερφής της όπου ζήτησα ένα τηλέφωνο για να πάρω την αστυνομία ζητώντας συγγνώμη από αυτήν, απ’ την αδερφή και τον γαμπρό της. Αναγνώρισα το μαχαίρι της κουζίνας που μου δείξατε και είναι το μαχαίρι που χρησιμοποίησα και την μαχαίρωσα».

«Σφουγγάρισα τα αίματα»

Συγκλονιστική είναι η κατάθεση της αδερφής του θύματος, η οποία την ώρα της επίθεσης βρισκόταν στο σπίτι της και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει άκουσε την αδερφή της να φωνάζει ,«βοήθεια, με σκοτώνουν!»:

«Σήμερα 17 Αυγούστου 2022 και περί ώρα επτά βρισκόμουν στην οικία μου μαζί με το σύζυγό μου και το ανήλικο τέκνο μας ηλικίας επτά ετών. Ξαφνικά άκουσα την αδερφή μου από την αυλή να φωνάζει επι λέξει «βοήθεια με σκοτώνουν!».

Αμέσως άνοιξα την πόρτα και είδα την αδερφή μου να έχει δύο τραύματα στην κοιλιά δεξιά και αριστερά και ένα μαχαίρι καρφωμένο στον αριστερό της ώμο. Αμέσως άρπαξα το μαχαίρι με το χέρι μου, το έβγαλα από τον ώμο της αδερφής μου και το πέταξα στο νεροχύτη της κουζίνας μου, όπου μέσα σε αυτόν υπήρχε νερό με αποτέλεσμα να φύγουν απο αυτό τα αίματα που είχε πάνω του. Ακολούθως έβαλα την αδερφή μου να ξαπλώσει στον καναπέ του σαλονιού και η ίδια κάλεσε το ασθενοφόρο για να την παραλάβει. Επειδή ο ανήλικος γιος μου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας και πάσχει από επιληψία, τρόμαξε με την εικόνα της θείας του και άρχισε να κλαίει. Εγω για να τον ηρεμήσω, πήρα την σφουγγαρίστρα και σκούπισα τα αίματα της αδερφής μου από το πάτωμα του σαλονιού.