Θλίψη: 30χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο
3 years, 1 month ago
6

Μία μεγάλη τραγωδία συνέβη στην Εύβοια και συγκεκριμένα στον Μύτικα Χαλκίδας. Το απόγευμα της Παρασκευής (12/2), ο 30χρονος τερματοφύλακας του Α.Ο. Χαλκίς Γιάννης Αγριόδημος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής κινούνταν με το αυτοκίνητό του στο ρεύμα προς Βασιλικό, όταν κοντά στο ύψος του φυτωρίου «Κούτρας» χτύπησε προπορευόμενο όχημα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Ο Γιάννης Αγριόδημος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και ολόκληρη την κοινωνία της Χαλκίδας.

Ο 30χρονος ήταν ένα εξαιρετικά αγαπητός στο Βασιλικό, απ’ όπου κατάγεται, ενώ είχε γίνει ευρύτερα γνωστός από την αθλητική του δράση. Ηταν ο βασικός τερματοφύλακας του ΑΟ Χαλκίς και η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στους συμπαίκτες και παράγοντες της ομάδας, οι οποίοι είχαν τον Γιάννη μέσα στην καρδιά τους.

Να σημειώσουμε ότι ο Αγριόδημος κινούνταν με το αυτοκίνητό του στο δρόμο Χαλκίδας-Βασιλικού, όταν κοντά στο ύψος του φυτωρίου «Σιγανός» χτύπησε προπορευόμενο όχημα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.